Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / ΑΕΚ: Η αδειοδότηση και οι τρεις υποψήφιοι για τον πάγκο

ΑΕΚ: Η αδειοδότηση και οι τρεις υποψήφιοι για τον πάγκο

Εδώ και μερικές ημέρες η φετινή –προβληματική- σεζόν ολοκληρώθηκε για την ΑΕΚ, αλλά τα… δύσκολα ξεκινούν τώρα.

Η «Ένωση»… τρέχει το θέμα της άδειας συμμετοχής στο πρωτάθλημα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ωστόσο έχει μπροστά της ένα μεγάλο εμπόδιο, καθώς η ημέρες περνούν και υπάρχει σχετική προθεσμία. Προκειμένου να καταθέσει τον φάκελο θα πρέπει να έχει «καθαρίσει» ή διακανονίσει τα χρέη της και αυτή την στιγμή υπάρχουν τέσσερις «καυτές πατάτες».

Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sportfm.gr επικρατεί αγωνία στις τάξεις της ΑΕΚ, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχουν υπογράψει οι Γιανίκ Μορέιρα, Κιθ Λάνγκφορντ, Ματ Λοτζέσκι και Κίνγκσλεϊ Μόουζες, αναφορικά με τα χρήματα που τους οφείλονται.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της «Ένωσης» εργάζονται και για το άλλο σημαντικό θέμα, αυτό του προπονητή. Τη δεδομένη στιγμή, τρεις είναι οι επιλογές που υπάρχουν.

Η πρώτη είναι φυσικά, ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος ανέλαβε προς το τέλος της φετινής σεζόν και η εικόνα της ομάδας βελτιώθηκε σημαντικά.

Ως δεύτερη επιλογή, στη λίστα υπάρχει το όνομα του Ηλία Καντζούρη. Ο 47χρονος κόουτς ήταν φέτος στον Κολοσσό Ρόδου, ενώ γνωρίζει αρκετά καλά τα… κατατόπια στην ΑΕΚ, αφού έχει εργαστεί ως μέλος του προπονητικού επιτελείου το 2007, αλλά και τη σεζόν 2018/19.

Τέλος, υπάρχει και μία τρίτη επιλογή από το εξωτερικό και συγκεκριμένα η περίπτωση ενός Σέρβου προπονητή, του οποίου το όνομα ωστόσο δεν έχει διαρρεύσει.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*