Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / ΑΕΚ: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» πριν την Γκορένιε!

ΑΕΚ: Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» πριν την Γκορένιε!

Σε κινήσεις-ματ λίγες ώρες πριν την πρώτη της αναμέτρηση (17/4, 19:00) με την Γκορένιε για τα ημιτελικά του EHF European Cup προχωράει η ΑΕΚ, η οποία αποκτά τους Γιόακιμ Χίκερουντ και Γιέσπερ Πέντερσεν.

Οι δύο άσοι αναμένεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή (16/4) και να τεθούν στη διάθεση του Δημήτρη Δημητρούλια για το μεγάλο ματς. Έχουν δηλωθεί ήδη στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία (δεν θα έχουν δικαίωμα στα εντός συνόρων παιχνίδια). Με τον Έλληνα τεχνικό να προσθέτει στο οπλοστάσιό του ακόμα δύο πολύτιμες μονάδες, μετά τους τραυματισμούς, αρχικά του Ουγκάλδε και εν συνεχεία του Πλάθα. Η «Ένωση» έχει φέρει στην Ελλάδα τους πρώην παίκτες της Ντράμεν, την οποία απέκλεισε την περασμένη σεζόν στους «16» του Challenge Cup.

O πρώτος είναι 35χρονος Νορβηγός πίβοτ (1,93 μ., 110 κ.) και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Bundesliga με το Ανόβερο, καθώς και στη Δανέζικη Σίλκεμποργκ. Είναι διεθνής (79 συμμετοχές/71 γκολ) με τη Νορβηγία, με την οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο του 2017. Ο δεύτερος είναι 33χρονος Δανός δεξιός ίντερ (1,86 μ., 92 κ.). Έχει αρκετές εμπειρίες στο Champions League, καθώς αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια στις Άλμποργκ και Βίγκορ.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*