Home / Άλλα Σπόρ / ΑΕΚ: «Βράζει» με τη διαιτησία και καταγγέλει βίαιη επίθεση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού!

ΑΕΚ: «Βράζει» με τη διαιτησία και καταγγέλει βίαιη επίθεση από τους οπαδούς του Ολυμπιακού!

Με σοβαρά παράπονα αποχώρησε η ΑΕΚ από την Ηλιούπολη, όπου ο Ολυμπιακός επικράτησε 27-25 και ισοφάρισε σε 2-2 στη σειρά των τελικών της Handball Premier.

Παράπονα που αφορούν τόσο τη διαιτησία, όσο και τη «βίαιη επίθεση από τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας» που καταγγέλουν ότι δέχθηκαν.

Δείτε τη σχετική αναφορά στο match report των «κιτρινόμαυρων» (όπου στέκονται και σε συγκριμένη φάση, μεταξύ άλλων):

«Μάλιστα, με το σκορ στο 26-25 και ενώ έμενε 1′ για το φινάλε, οι διαιτητές καταλόγισαν πέναλτι σε επαφή του Παπαδιονυσίου με τον Καραμπουρνιώτη.

Βέβαια, αυτή δεν ήταν η μόνη απόφαση των δύο διαιτητών που ήταν λανθασμένη, καθώς σε πολλές αποφάσεις τους οι διαιτητές έκριναν λάθος, μη καταλογίζοντας πεντακάθαρα φάουλ υπέρ της ”Ένωσης”, δημιουργώντας παράλληλα συνθήκες αιφνιδιασμού για την αντίπαλη ομάδα, με αποκορύφωμα δύο εξόφθαλμα πέναλτι πάνω σε Μαντάλινιτς και Ηλιόπουλο στο β’ ημίχρονο.

Όλη η ΑΕΚ ”βράζει” με τη διαιτησία που αντιμετώπισε στο Κλειστό της Ηλιούπολης που επί 60′ ”έπαιζε” έδρα, δείχνοντας για πολλοστή φορά μέσα στη σεζόν και για πολλοστή φορά κόντρα στο συγκεκριμένο αντίπαλο εχθρικό πρόσωπο.

Για ακόμα μία φορά, παράλληλα, η ομάδα της ΑΕΚ έγινε μάρτυρας βίαιης επίθεσης από τους οπαδούς της αντίπαλης ομάδας. Με την κόρνα της λήξης, εκτοξεύθηκαν δεκάδες μπουκάλια κατά των παικτών της ομάδας μας, προκαλώντας έτσι σοβαρό εκνευρισμό σε όλους».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*