Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: Να φτιάξουν ψυχολογία οι γηπεδούχοι, νίκη εξάδας οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης: Να φτιάξουν ψυχολογία οι γηπεδούχοι, νίκη εξάδας οι φιλοξενούμενοι

Άκρως ενδιαφέρον ματς θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 19:00 για την 26η αγωνιστική ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Αστέρα Τρίπολης.

Η ΑΕΚ με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στον πάγκο καίγεται για τη νίκη για να εδραιωθεί στην τριάδα της βαθμολογίας, αλλά και για να μπει με ψυχολογία (και μια μικρή διαφορά) στα playoffs.

Προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) με τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική, με τον Έλληνα τεχνικό να μην αλλάζει πολλά από το όσα έκανε νωρίτερα ο Αργύρης Γιαννίκης και την Ένωση να συνεχίζει την αναζήτηση για προπονητή που θα καθοδηγήσει την ομάδα από τη νέα σεζόν.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει για το παιχνίδι με τους Αρκάδες στους Στάνκοβιτς, Γαλανόπουλο, καθώς και στους τιμωρημένους Βράνιες, Ρότα και Λε Ταλέκ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Γκαρσία.

Από την άλλη, για τον Αστέρα Τρίπολης αυτό το ματς είναι… ζήτημα ζωής και θανάτου. Εάν νικήσουν το παιχνίδι η είσοδος τους στα playoffs είναι εξασφαλισμένη, ωστόσο υπάρχει και η απόφαση του ΠΑΣ Γιάννινα η οποία θα βγει την Τρίτη. Εφόσον το -5 παραμένει για τους Ηπειρώτες και σήμερα οι Αρκάδες νικήσουν τότε μπαίνουν στην εξάδα, εάν τους πάρουν πίσω τότε μπαίνουν ανεξαρτήτως των αποτελεσμάτων των σημερινών αγώνων. Τα σενάρια αρκετά, αλλά στις ισοβαθμίες με ΟΦΗ και ΠΑΣ οι φιλοξενούμενοι στο σημερινό ματς στο ΟΑΚΑ υπερτερούν.

Ο Μίλαν Ράσταβατς έχει να αντιμετωπίσει μόνο δυο απουσίες, του Καπίγια και του Ιγκλέσιας, ενώ επιστρέφουν οι Μπαράλες, Γκαρθία και Πίτσου που ήταν τιμωρημένοι με τον Ολυμπιακό, όπως και ο Άλβαρες που είχε ταλαιπωρηθεί από μια ίωση.

Πιθανές ενδεκάδες

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Μισελέν, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Μοχαμάντι, Σιμόες, Σιμάνσκι, Άμραμπατ, Μάνταλος, Τσούμπερ, Αραούχο.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Μουνάφο, Βαλιέντε, Ριέρα, Σίτο, Σονί, Μπαράλες.

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Δημητριάδης, Κουρομπύλια, 4ος: Τσαγκαράκης, VAR: Κουτσιαύτης, AVAR: Σαμοΐλης)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*