Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Αγκαλιά με τον τίτλο η Κ-19 του ΠΑΟΚ!

Αγκαλιά με τον τίτλο η Κ-19 του ΠΑΟΚ!

Έριξε πεντάρα και βρέθηκε αγκαλιά με τον τίτλο η Κ-19 του ΠΑΟΚ.

Ο «δικέφαλος του Βορρά» επικράτησε 5-0 της Λαμίας και εκμεταλλευόμενος την απώλεια του Ολυμπιακού, που ήρθε 1-1 με τον Άρη, έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Η ομάδα των Μαλεζά και Παπαβασιλείου έφτασε τους 28 βαθμούς και έχει στο -3 τους «ερυθρόλευκους» τρεις στροφές πριν το φινάλε και με δύο νίκες (Αστέρας Τρίπολης, Άρης και Παναθηναϊκός τα ματς που εκκρεμούν) στα υπόλοιπα ματς θα σηκώσει το τρόπαιο.

Ο Κούτσιας άνοιξε το σκορ με ωραία ατομική προσπάθεια στο 28′, ενώ στο 46′ ο Κουτεντάκης σούταρε έξω από την περιοχή για το 2-0 και στο 67′ ο Κούτσιας εκμεταλλεύτηκε την επαναφορά της μπάλας από το σουτ του Τασιούρα για το τρίτο γκολ του ΠΑΟΚ. Τη σκυτάλη πήρε στη συνέχεια ο Σπυράκος, που αντικατέστησε τον Κούτσια και με δύο γκολ στο 85′ και στο 91′ διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Άρης και Ολυμπιακός έκαναν «δώρο» στον ΠΑΟΚ. Ο Σάιμπερτ άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από εξαιρετική ατομική προσπάθεια. Η απάντηση δόθηκε στο 86’, όταν ο Αποστολόπουλος έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Τσέλιος με ωραίο άλμα ισοφάρισε με κεφαλιά για το 1-1!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*