Home / Stoiximan Super League / Αγγελόπουλος: «Ο Γκαρσία ήταν η πρώτη επιλογή του Ατρομήτου»

Αγγελόπουλος: «Ο Γκαρσία ήταν η πρώτη επιλογή του Ατρομήτου»

Για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Ατρομήτου από τον Πάμπλο Γκαρσία, μίλησε ο Γιάννης Αγγελόπουλος.

Ο τεχνικός διευθυντής των Περιστεριωτών τόνισε ότι ο Ουρουγουανός προπονητής -του οποίου τη δουλειά εξήρε- αποτέλεσε τον πρώτο στόχο της ομάδας του.

Παράλληλα, δε, υπογράμμισε ότι οι «κυανόλευκοι» έχουν απεριόριστη εμπιστοσύνη στο Γκαρσία, κάτι που, όπως εξήγησε, αφορά και το κομμάτι των μεταγραφών.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Αγγελόπουλος μίλησε για:

-την επιλογή Πάμπλο Γκαρσία: «Όταν σχεδιάζουμε τη νέα σεζόν οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί. Θέλουμε η ομάδα να είναι ανταγωνιστική και να πετυχαίνει τους στόχους της κάθε χρονιά. Ήταν η πρώτη μας επιλογή ο Πάμπλο Γκαρσία. Είναι ένας προπονητής, που άφησε το στίγμα του. Όταν κάναμε το πλάνο, ήταν η πρώτη μας επιλογή καθώς έχει περάσει από πολλά μεγάλα κλαμπ, βρέθηκε στον ΠΑΟΚ και η τελευταία του δουλειά στον Πανσερραϊκό ήταν επιτυχημένη. Ήταν δύσκολο να παρουσιάσει τέτοιο σύνολο και δεν θα μείνω στην 7η θέση, αλλά είδαμε ότι η ομάδα είχε πλάνο, χαρακτηριστικά συγκεκριμένα, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, είχε ένταση και πάθος. Είχε σταθερή πορεία μέσα στη χρονιά, είχε καλό τέμπο. Όσα είδαμε μέσα στο γήπεδο, ήταν έργο Πάμπλο Γκαρσία».

-τις πρώτες επαφές: «Έγιναν με τον εκπρόσωπό του, είχε προτεραιότητα να δουλέψει στο εξωτερικό, εμείς στείλαμε το πρότζεκτ και ξεκινήσαμε τις τηλεφωνικές επαφές. Κάθε φορά που μιλούσαμε, ήμουν σίγουρος ότι είχαμε ταύτιση απόψεων. Ήρθε και επισκέφθηκε το προπονητικό μας κέντρο».

-τις μεταγραφές: «Θέλουμε να έχει τον τελευταίο λόγο, γιατί εκείνος ξέρει πως θα παίξει. Αφήνουμε τον τελευταίο λόγο στον προπονητή, θα τον ακούσουμε και θα τον συμβουλευτούμε. Του έχουμε απεριόριστη εμπιστοσύνη και δεν βάζουμε περιορισμούς. Αν θεωρήσει και κρίνει ότι κάποιος είναι κατάλληλος, θα ακολουθήσουμε το πλάνο του».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*