Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / Αβραμίδου: «Χωρίς την βοήθεια του κ. Μαρινάκη, δεν θα φτάναμε εδώ»

Αβραμίδου: «Χωρίς την βοήθεια του κ. Μαρινάκη, δεν θα φτάναμε εδώ»

Με ένα νεανικό και αμιγώς ελληνικό σύνολο, ο Ολυμπιακός έφτασε στην κατάκτηση της Euroleague και η Άλκηστις Αβραμίδου αναφέρθηκε σε δηλώσεις της σε αυτή τη φοβερή χημεία, αλλά και την βοήθεια του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Αναλυτικά όσα είπε στο olympiacossfp.gr:

«Είναι μια περίεργη χρονιά λόγω της πανδημίας. Είναι το πρώτο ευρωπαϊκό που σηκώνω ως αρχηγός, μια χρονιά που νιώθω ότι η ομάδα έχει φοβερή χημεία μεταξύ της και μέσα και έξω από νερό. Είναι η πρώτη χρονιά που πηγαίνουμε με τόσο νεανικό ρόστερ και μόνο με Ελληνίδες.

Λέγαμε από την αρχή ότι θα το πάρουμε παρά τις αντιξοότητες και το πήραμε. Επειδή είμαι σε θέση να γνωρίζω, χωρίς τη στήριξη του κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και της διοίκησης μας δεν θα είχαμε φτάσει στο πιο ψηλό σκαλί της Ευρώπης. Θέλουμε να το αφιερώσουμε στον ηγέτη του Ολυμπιακού και στη διοίκηση που μας στηρίζουν τόσα χρόνια και ειδικά φέτος με την απόφαση να συμμετέχουμε στην Ευρώπη.

Είμαι πολύ υπερήφανη για όλη την ομάδα, τις συμπαίκτριες τους προπονητές και το επιτελείο. Ακόμα είμαστε σε κατάσταση σοκ. Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο και χαίρομαι γιατί κάναμε υπερήφανους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού και όλη την Ελλάδα».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*