Home / Άλλα Σπόρ / Αβραμίδου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Η πανδημία μας ένωσε τόσο πολύ»

Αβραμίδου στον bwinΣΠΟΡ FM: «Η πανδημία μας ένωσε τόσο πολύ»

Συγκλονιστική η εξομολόγηση της Άλκηστης Αβραμίδου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για την μεγάλη επιτυχία της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού. Η αρχηγός των ερυθρολεύκων που χθες αναδείχθηκαν πρωταθλήτριες Ευρώπης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν λόγω της πανδημίας, υπογραμμίζοντας ότι αυτές οι ειδικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν από τον κορωνοϊό έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

«Ο δρόμος για την κορυφή ήταν πολύ δύσκολος. Λόγω της πανδημίας αρχικά δεν ξέραμε αν θα συμμετέχουμε, τελικά δηλώσαμε συμμετοχή. Εν μέσω πανδημίας είχαμε τη διακοπή των προπονήσεων και του πρωταθλήματος, ενώ είχαμε μείνει χωρίς αγώνα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είχαμε τον φόβο να μην κολλήσει καμία κοπέλα, με αποτέλεσμα να έχουμε απομονωθεί από φίλους, οικογένεια και γενικώς από τους πάντες εδώ και δύο μήνες. Όλο αυτό μας ένωσε τόσο πολύ, σαν ομάδα», ανέφερε και συνέχισε:

«Η πανδημία μας ένωσε τόσο πολύ και λόγω αυτής φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Η μία μπορούσε να βασιστεί πάνω στην άλλη. Είμαι πολύ υπερήφανη για τις συμπαίκτριες μου. Αν και για εμένα που είμαι 30 μου φαίνονται εύκολα όλα αυτά, οι άλλες κοπέλες που είναι σε μικρή ηλικία να αποφασίζουν να μην βλέπουν τους δικούς τους για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα είναι κάτι τόσο πολύ δύσκολο.

Τώρα συνειδητοποιούμε τι έχουμε πετύχει. Η ομάδα είναι αρκετά νεανική και έχει λαμπρό μέλλον. Όλοι προσφέραμε σε όλη τη σεζόν για να φτάσουμε εδώ, προπονητές, μάνατζερ, ο κ. Κουντούρης, ο κ. Μαρινάκης για να φέρουμε τον Ολυμπιακό εκεί που ανήκει».

Ακούστε όλη τη συνέντευξη της αρχηγού του Ολυμπιακού στον Σωτήρη Ταμπάκο και την εκπομπή “Επίθεση από τα μπακ”

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*