Home / Άλλα Σπόρ / Ήττες για Άλιμο και Εθνικό στο Champions League

Ήττες για Άλιμο και Εθνικό στο Champions League

Μακρινός στόχος θα πρέπει να είναι για τον Άλιμο η πρόκριση στο Final-4 του Champions League.

Η ομάδα των Νοτίων Προαστίων ηττήθηκε με 15-12 από τη γαλλική, Μιλούζ, για την 3η αγωνιστική σε ένα παιχνίδι που πλήρωσε το κακό της ξεκίνημα.

Η Μιλούζ μπήκε πολύ δυνατά και προηγήθηκε με 6-0 και 35 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου οκταλέπτου ο Άλιμος πέτυχε το πρώτο του τέρμα. Μάλιστα, πριν την ολοκλήρωση της δεύτερης περιόδου η Ασημάκη μείωσε στα τρία γκολ (8-5), με την Κοντογιάννη να μειώνει 6:38 πριν τη λήξη του αγώνα στο -1.

Οι Γαλλίδες διαχειρίστηκαν καλύτερα την ισορροπία του ματς, διαφύλαξαν το αποτέλεσμά τους και πήραν τη νίκη με 15-12.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 4-2, 3-2, 4-5

ΑΛΙΜΟΣ:Τζούρκα, Μέγγενς 4, Κοβάσεβιτς, Ρακιντζή, Καρυπίδου Σ., Χαλδαίου, Ασημάκη 2, Καρυπίδου Β., Κούλχας 3, Μπιτσάκου 1, Τσιμάρα, Κοντογιάννη 2, Αρχοντάκη.

ΜΙΛΟΥΖ: Χέτζες, Νταλούιν 2, Μπατού 2, Μπουλούμπακτσι, Ζιλέτ 2, Τσιαπίνι 2, Αντρές, Ράσπο 1, Ζαν Μισέλ, Μενάκερμαν 1, Ραντοσάβλιεβιτς 2, Ντόλε 3.

Από την άλλη, ο Εθνικός δεν ηττήθηκε με κάτω τα χέρια (13-4) από τη Ματαρό και οι πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση ελαχιστοποιήθηκαν.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκα δυνατά και πήραν ισχυρό προβάδισμα (1-6), ενώ το σκορ έφτασε ακόμα και στο 10-1! Η Τέρνερ έβαλε τέλος στο σερί της Ματαρό, ενώ στη συνέχεια δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, με την Πειραϊκή ομάδα να εμφανίζεται κατώτερη των περιστάσεων.

Τα οκτάλεπτα: 1-6, 1-4, 2-2, 0-1

ΕΘΝΙΚΟΣ: Σωτηρέλη, Καραμπέτσιου, Κατσίμπρη, Τέρνερ 2, Μπέτα, Ε. Νίνου 1, Χατζηκυριακάκη, Μπενέκου Α, Μιχαϊλοβιτς, Κανετίδου 1, Μπενέκου Ι., Τωρνάρου, Μαυρωτά.

ΜΑΤΑΡΟ: Τέρε Μάρτι, Μορέλ 1, Βαν ντε Κράατς 3, Γκιράλ, Σέβενιτς 2, Κέζελι Νάγκι 1, Καμπράι, Νόγκε 1, Αβένιο 2, Μπερτράν 1, Εσπάρ 1, Κλαβέρια 1, Ααρτς.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*