Home / Άλλα Σπόρ / Ήττα στον πρώτο προημιτελικό του Europe Cup για την Μπογκόρια του Γκιώνη

Ήττα στον πρώτο προημιτελικό του Europe Cup για την Μπογκόρια του Γκιώνη

Στην πολωνική «μονομαχία» με την Γκβιάζντα Μπιντγκόζ, η Μπογκόρια του Παναγιώτη Γκιώνη «κυνήγησε» με πάθος το προβάδισμα στην υπόθεση της πρόκρισης, αλλά γνώρισε οριακή ήττα κυριολεκτικά στον πόντο εκτός έδρας στον πρώτο προημιτελικό του Europe Cup πινγκ πονγκ ανδρών, με τον πρωταθλητή μας να μην είναι στην καλύτερη μέρα του.

Η καθοριστική ρεβάνς θα γίνει την επόμενη Πέμπτη κι όλα είναι ανοιχτά για την είσοδο στα ημιτελικά του δεύτερου τη τάξει Ευρωπαϊκού Κυπέλλου.

Η Μπογκόρια, μετά τον αποκλεισμό της από το φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ, είναι στα φαβορί του Europe Cup. Στην οκτάδα, ξαναβρήκε μπροστά της κλαμπ από την ίδια χώρα και σε κατάμεστη αίθουσα έδωσε γερή αναμέτρηση με την Μπιντγκόζ.

Ο Γκιώνης, που προερχόταν από το θετικό ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό στην επιστροφή του στην ελληνική Α1, τοποθετήθηκε στη θέση 2 της Μπογκόρια. Αγωνίστηκε στην αρχή και στο τέλος της αναμέτρησης και δεν κατάφερε αυτή τη φορά να δώσει θετικό αποτέλεσμα στην ομάδα του.

Στον πρώτο του αγώνα, ηττήθηκε από τον αριστερόχειρα Μολδαβό Βλάντισλαβ Ούρσου με απρόσμενο 3-0 σετ. Έβγαλε και κάποια νεύρα και του έλειψε η δυνατή συγκέντρωση. Βελτιωμένος στο καθοριστικό τελευταίο ματς είχε αμφίρροπη κόντρα με τον Ιάπωνα Τάκου Τακακίβα και «λύγισε» στον «ξαφνικό θάνατο» του πέμπτου σετ για να γραφτεί το τελικό 3-2 σετ για τους γηπεδούχους.

Αναλυτικά, η εξέλιξη του αγώνα Μπιντγκόζ-Μπογκόρια 3-2 σετ :

Βλάντισλαβ Ούρσου-Παναγιώτης Γκιώνης 3-0 (11-5, 11-7, 11-5)

Τάκου Τακακίβα-Μάρεκ Μπαντόφσκι 0-3 (7-11, 3-11, 7-11)

Αρτούρ Γκρέλα-Μίλος Ρετζίμσκι 2-3 (11-4, 6-11, 6-11, 11-9, 3-6)

Ούρσου-Μπαντόφσκι 3-0 (11-9, 11-5, 11-6)

Τακακίβα-Γκιώνης 3-2 (11-7, 9-11, 11-8, 6-11, 6-4)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*