Home / Μπάσκετ / NBA / Έχει εμβολιαστεί το 95% των παικτών του ΝΒΑ!

Έχει εμβολιαστεί το 95% των παικτών του ΝΒΑ!

Σχεδόν όλοι οι παίκτες του ΝΒΑ έχουν κάνει το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού!

Πριν από μερικές ημέρες, οι ομάδες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και σύμφωνα με το ESPN το 95% από εκείνους έχει λάβει τουλάχιστον μία δόση του εμβολίου.

Όπως είναι φυσικό, η εξέλιξη αυτή έχει χαροποιήσει ήδη τους ανθρώπους της λίγκας, αλλά εκείνοι δεν επαναπαύονται λόγω του… 5%. Μάλιστα, στους ανεμβολίαστους συγκαταλέγονται και μεγάλοι αστέρες του ΝΒΑ, όπως ο Κάιρι Ίρβινγκ των Νετς, ο Μπράντλεϊ Μπιλ των Γουίζαρντς και ο Άντριου Γουίγκινς των Γουόριορς.

Για τον λόγο αυτό, η λίγκα επεξεργάζεται διάφορα πρωτόκολλα για τους παίκτες που δεν έχουν κάνει εμβόλιο, όπως υποχρεωτικά καθημερινά τεστ ή αποκλεισμό από τις δραστηριότητες με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Στο μεταξύ, υπάρχει μεγάλος «πονοκέφαλος» σε ομάδες της Νέας Υόρκης και του Σαν Φρανσίσκο, καθώς η συμμετοχή σε κάθε είδους δραστηριότητα στις συγκεκριμένες περιοχές προϋποθέτει ο αθλητής ή ο θεατής να είναι εμβολιασμένος.

Αυτομάτως, αυτό σημαίνει ότι οι ανεμβολίαστοι παίκτες δεν θα έχουν το δικαίωμα να αγωνιστούν και μάλιστα το ΝΒΑ εξετάζει το ενδεχόμενο να μην πληρώνονται κιόλας, αφού δεν θα παίζουν.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*