Home / Βόλεϊ / Έφυγε για Λάρισα η Εθνική βόλεϊ γυναικών

Έφυγε για Λάρισα η Εθνική βόλεϊ γυναικών

Στη Λάρισα, η Εθνική βόλεϊ γυναικών θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της, ενόψει της συμμετοχής της στον τρίτο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2022.

Ένα από τα νέα πρόσωπα στις κλήσεις του Γκιγιέρμο Ναράνχο είναι η Σοφία Κοσμά, η οποία επέστρεψε την Κυριακή από την Ελβετία.

«Κάθε αθλήτρια έχει ως στόχο να βρεθεί στην Εθνική. Είμαι πολύ χαρούμενη που μου ήρθε φέτος πάλι η κλήση. Είναι μεγάλη τιμή. Χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαι μέρος αυτού του συνόλου για να συνεχίσουμε όλες μαζί την πολύ καλή πορεία που ξεκίνησε πριν δύο χρόνια», είπε αρχικά η διεθνής ακραία της Σαφχάουζεν και αναφέρθηκε στον όμιλο που συμμετέχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

«Ο όμιλός μας θεωρώ πως είναι βατός και μπορούμε να πάρουμε και την πρώτη θέση. Όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Από αύριο θα ξεκινήσουμε τη δουλειά, πρώτα για να δείξουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο στους αγώνες και ύστερα για να πάρουμε την πρόκριση».

Η αποστολή της Εθνικής έφτασε στη Λάρισα το βράδυ της Δευτέρας και, από την Τρίτη το πρωί, θα ξεκινήσει την προετοιμασία της στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, εκεί όπου 7-9 Μαΐου θα διεξαχθεί το πρώτο από τα δύο τουρνουά του τρίτου προκριματικού ομίλου με αντιπάλους την Ισπανία, την Αυστρία και τη Νορβηγία.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*