Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Έτσι πάει Πλατεία ο Παναθηναϊκός

Έτσι πάει Πλατεία ο Παναθηναϊκός

Το 3×3 θα επιχειρήσει στην πάντα δύσκολη έδρα του Πανιωνίου ο Παναθηναϊκός. Χωρίς απρόοπτα και με αναμενόμενες απουσίες (τραυματισμών και μη) θα παίξουν οι πράσινοι. Τα πλάνα Αναστασίου.

Η Ευρώπη δεν του βγήκε, στην Ελλάδα όμως τα πάει μια χαρά ως τώρα. Και ο Παναθηναϊκός θέλει να διευρύνει το σερί του (2×2), φιλοξενούμενους την Κυριακή (20:30) απ’ τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, σε ένα παιχνίδι που παραδοσιακά δυσκολεύει τους πράσινους.

Για τον Γιάννη Αναστασίου δεν υπάρχουν προβλήματα της τελευταίας στιγμής, παρά μόνο απόντες που ήταν δεδομένοι εδώ και μέρες. Όπως δηλαδή οι Κλωναρίδης, Λουντ, Βέμερ και Σάντσεθ, αφού και οι τέσσερις είναι ανέτοιμοι και «κόπηκαν», ενώ το ίδιο συνέβη για λόγους τακτικής και με τους Δώνη, Μπούρμπο. Όπως αναμενόταν, ούτε τώρα θα δούμε τον Μάικλ Εσιέν, του οποίου το ντεμπούτο με την φανέλα του τριφυλλιού πάει για την επόμενη, τέταρτη αγωνιστική απέναντι στον Λεβαδειακό.

Όσον αφορά το πώς θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στους κυανέρυθρους, όλα δείχνουν ότι ο Στιλ θα ‘ναι κάτω από την εστία με τον Νάνο αριστερό μπακ, τον Ζέκα δεξί και τους Ταυλαρίδη-Κουτρουμπή δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Λαγός θα είναι ο «κόφτης» με εσωτερικούς μέσους τους Αμπέντ και Πράνιτς. Σε πιο ελεύθερο ρόλο και δημιουργικό θα βρίσκεται ο Ατζαγκούν (ο Νίνης είναι στην αποστολή, αλλά έχει χάσει πολλές προπονήσεις και λογικά δεν θα παίξει από την αρχή), με επιθετικό δίδυμο σταθερά τους Μπεργκ-Καρέλη.

Η αποστολή αποτελείται απ’ τους εξής: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Ζέκα, Λαγός, Μπεργκ, Καρέλης, Ατζαγκούν, Πράνιτς, Πέτριτς, Νίνης, Ταυλαρίδης, Μαρινάκης, Καλτσάς, Τελάντερ, Αμπέντ.

πηγή sport fm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*