Home / Άλλα Σπόρ / Έτοιμος για Μπρέσια ο Ολυμπιακός

Έτοιμος για Μπρέσια ο Ολυμπιακός

Με την Μπρέσια την Τρίτη στις 19:15 επαναρχίζουν την Τρίτη οι υποχρεώσεις της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού στη φετινή Ευρωλίγκα. Οι πρωταθλητές Ελλάδος υποδέχονται αυτούς της Ιταλίας στο “Πέτρος Καπαγέροφ” για την ένατη αγωνιστική και με πέντε νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία θέλουν τη νίκη για να πλησιάσουν στην κορυφή τους αντιπάλους τους, όντες δεύτεροι αυτή τη στιγμή.

Θοδωρής Βλάχος: «Tο παιχνίδι με την Μπρέσια είναι κομβικό για τη συνέχεια στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο Final-8. Η Μπρέσια είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα, με πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι τώρα εντός και εκτός έδρας και αγωνίζεται πάντα για τη νίκη. Η απόδοσή μας, το πάθος για την νίκη, ο έλεγχος του ρυθμού του παιχνιδιού, μπορούν να μας δώσουν την πολύτιμη νίκη για τη συνέχεια».

Μάρκο Μπίγιατς: «Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Την τελευταία φορά που παίξαμε στην Ιταλία με την Μπρέσια δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι και ελπίζω αύριο να παρουσιαστούμε καλύτεροι, ώστε να φτάσουμε στη νίκη.

Θέλουμε να μείνουμε κοντά στην Μπρέσια, να παλέψουμε για την πρώτη θέση στον όμιλο. Είναι πολύ δύσκολο ματς, αλλά ελπίζω να παίξουμε όπως ξέρουμε και να πανηγυρίσουμε το θετικό αποτέλεσμα αύριο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*