Home / Άλλα Σπόρ / Έτοιμοι για την ευρωπαϊκή μάχη Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός

Έτοιμοι για την ευρωπαϊκή μάχη Βουλιαγμένη και Ολυμπιακός

Η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει στις 19:00 τη Βουλιαγμένη στον Λαιμό για την ένατη αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ πόλο ανδρών και θέλει το διπλό στην έδρα της αντιπάλου της, ώστε να πετύχει την έβδομη νίκη της και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στο F8 της κορυφαίας τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ιγκόρ Μιλάνοβιτς: «Παίζουμε με τη Βουλιαγμένη, με την οποία είχαμε έρθει ισοπαλία στην έδρα της στο τελευταίο μας παιχνίδι και μπορώ να πω ότι είμαστε χαρούμενοι που δεν χάσαμε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Ελπίζω ότι την Τετάρτη θα παίξουμε καλύτερα.

Πρώτα από όλα, θέλω να είναι σε θέση να παίξουν όλοι οι παίκτες μας, γιατί αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα τραυματισμών τον τελευταίο καιρό. Πιστεύω βαθιά στην ομάδα μου και στην καρδιά των παικτών μου και πιστεύω ότι θα κερδίσουμε το παιχνίδι».

Χριστόδουλος Κολομβός: «Κόντρα στη Βουλιαγμένη, ο στόχος μας είναι μόνο η νίκη. Από την άλλη πλευρά, οι αντίπαλοί μας έχουν δείξει ότι παίζουν καλό πόλο, που μπορεί να μας δυσκολέψει. Εμείς πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Πρέπει να αποφύγουμε καταστάσεις, όπως το ‘μπλακ άουτ’ που είχαμε στο Κραγκούγεβατς και χάσαμε βαθμούς. Πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα».

Από την πλευρά τους, οι “μπέμπηδες” προέρχονται από τη δική τους νίκη στην Α1 και θέλουν να παραμείνουν στην τέταρτη θέση του πίνακα.

Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς: «Παίζουμε εναντίον ενός από τους βασικούς διεκδικητές του τίτλου στο Final-8 του Βελιγραδίου, οπότε στόχος μας είναι να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε, όπως κάναμε μέχρι τώρα».

Νίκος Κουρούβανης: «Θα είναι ένας δύσκολος αγώνας απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα με καλούς παίκτες, αλλά είμαστε, επίσης, ποιοτική ομάδα και πιστεύω ότι, αν είμαστε ψυχολογικά, πάνω απ’ όλα, έτοιμοι για αυτό, θα είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί από ό,τι ήμασταν στον αγώνα στον Πειραιά. Θα δώσουμε το 100%, όπως κάνουμε πάντα, για να πάρουμε το καλύτερο δυνατό και από αυτό το παιχνίδι».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*