Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Έρχεται ο Ταραβέλ για τον Απόλλωνα!

Έρχεται ο Ταραβέλ για τον Απόλλωνα!

Ποιότητα και εμπειρία στην αμυντική του γραμμή προσθέτει ο Απόλλων Σμύρνης! Η Ελαφρά Ταξιαρχία προχωράει στην απόκτηση του Ζερεμί Πιερ Ταραβέλ, έχοντας βρει στο πρόσωπό του τον ποδοσφαιριστή που θα αποτελέσει τον ηγέτη στην αμυντική γραμμή τη νέα σεζόν.

Ο Ταραβέλ τα έχει βρει με τον Απόλλωνα, είναι ελεύθερος και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες να έρθει στην Ελλάδα για τον οριστική συμφωνία. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος εφόσον είναι σε καλή κατάσταση (σσ. όλα δείχνουν πως θα είναι αφού έρχεται από σεζόν με 18 ματς) μπορεί να κάνει τη διαφορά και να «μπαλώσει» τα κενά στην άμυνα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Λιλ, ακολούθησε η Ζούλτε Βάρεγκεμ και η Λόκερεν (με την οποία κατέκτησε δύο Κύπελλα Βελγίου), με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ να τον αποκτά με 1,6 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι του 2014. Κατέκτησε τρία σερί πρωταθλήματα, στα δύο εξ αυτών με νταμπλ μετρώντας συμμετοχές σε Champions και Europa League.

Η Γάνδη τον πήρε με 500 χιλ. ευρώ το 2016, ενώ αγωνίστηκε και σε Σιόν, Γάνδη και την τελευταία τριετία φορούσε τη φανέλα της Σερκλ Μπριζ, όντας συμπαίκτης με τον Χατζηϊσαΐα. Είναι αριστεροπόδαρος, έχει 191 εμφανίσεις ως στόπερ με 19 γκολ και 10 ασίστ, ενώ έχει παίξει 7 φορές και αριστερός μπακ (με 2 γκολ).

Παράλληλα, συνεχίζει η ψακτική για τον εξτρέμ στον Απόλλωνα Σμύρνης και υπάρχει αισιοδοξία πως θα κλείσει σύντομα και ο ποδοσφαιριστής που θα αποκτηθεί για την εν λόγω θέση, ενώ στη συνέχεια θα «χτενίζεται» η αγορά ώστε να εξεταστεί κάθε καλή λύση μεσοεπιθετικά.

Ένας παίκτης που είχε προταθεί, άρεσε αλλά δεν προχώρησε ήταν ο Σεΐκ Τιμιτέ! Σε εξαιρετική ηλικία, μόλις στα 23, με μεταπολιτική αξία και πάρα πολύ καλά στοιχεία, όπως η ταχύτητα και η τεχνική. Με καταγωγή από την Ακτή Ελεφαντοστού, αλλά και γαλλικό διαβατήριο, δεν θα έπιανε θέση ξένου αλλά η περίπτωσή του παρότι φαινόταν ελκυστική και όχι ιδιαίτερα ακριβή, δεν προχώρησε.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*