Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Έπνιξε» τον Παναιτωλικό η τρομερή Λαμία

«Έπνιξε» τον Παναιτωλικό η τρομερή Λαμία

Ντέρμπι –σωτηρίας- μονάχα στα χαρτιά ήταν τελικά το Παναιτωλικός-Λαμία για την πρεμιέρα των play outs, με τους φιλοξενούμενους να στήνουν… πάρτι στο βροχερό Αγρίνιο, να νικούν με 3-0 και να κάνουν τεράστιο βήμα παραμονής στην Super League 1.

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Ντέλετιτς, που είχε ένα γκολ και δύο ασίστ, σε ένα ματς που κρίθηκε από το κιόλας ημίχρονο. Οι Φθιώτες ξέφυγαν έτσι στο +6 από την τελευταία δυάδα της βαθμολογίας και άφησαν την ομάδα του Τραϊανού Δέλλα ισόβαθμη με τον ΟΦΗ και παράλληλα μπλεγμένη σε σενάρια υποβιβασμού.

Το ματς



Οι δύο ομάδες μπήκαν με στόχο να επιβάλλουν τον ρυθμό τους και για περίπου 20 λεπτά το ματς ήταν μοιρασμένο. Εντέλει, μετά από ένα μακρινό σουτ του Ντάλσιο στο 21’ που μάζεψε ο Επασί, ήρθε το… ξέσπασμα από πλευράς φιλοξενούμενων!

Στο 24’, ο Ντέλετιτς ξέφυγε από τα δεξιά και έβγαλε «γλυκιά» σέντρα για τον Βασιλακάκη, που με έξοχη κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Πριν καλά καλά προλάβουν να αντιδράσουν οι γηπεδούχοι, ήρθε το δεύτερο γκολ από μεριάς Λαμίας, με τον Καραμάνο αυτή τη φορά να κάνει το γύρισμα από τα αριστερά και τον Ντέλετιτς να σκοράρει με δυνατό σουτ που άφησε άγαλμα τον Μελίσσα.

Ο εφιάλτης του Παναιτωλικού όμως δεν σταμάτησε εκεί. Στο 43’, ο Τσότσαλιτς απέτυχε να κόψει την μπαλιά που έγινε από την άμυνα και ο Ρόμανιτς βγήκε μόνος του απέναντι στον Μελίσσα, γράφοντας το 3-0!

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*