Home / Άλλα Σπόρ / Έμαθαν αντιπάλους στην Ευρώπη οι ελληνικές ομάδες

Έμαθαν αντιπάλους στην Ευρώπη οι ελληνικές ομάδες

Γνωστοί έγιναν την Τρίτη οι αντίπαλοι Πυλαίας, Διομήδη Άργους στις διασυλλογικές διοργανώσεις των ευρωπαϊκών κυπέλλων στο χάντμπολ.

Όσον αφορά τους άνδρες ο Κυπελλούχος Ελλάδας ΑΕΣΧ Πυλαίας θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ιδρύθηκε πριν από πέντε έτη και πέρυσι κατετάγη τρίτος στο εγχώριο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Ο Διομήδης Άργους θα αντιμετωπίσει τη δευτεραθλήτρια Αυστρίας Φίβερς που αν και στην κανονική διάρκεια τερμάτισε πρώτη, εν τέλει ηττήθηκε από την Άπλα Χάρντ στον τελικό των πλέι οφ που έγινε στις 4 του περασμένου Ιούνη.

Ο Ολυμπιακός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ ξεκινούν τις υποχρεώσεις τους από τον δεύτερο γύρο του EHF European Cup με την κλήρωση να διεξάγεται στις 20 Σεπτεμβρίου.

Αντίστοιχα στις γυναίκες ο ΠΑΟΚ θα παίξει με την Μέταλουργκ, η Αναγέννηση Άρτας με τη Μπιάλα και η Πυλαία με την Αντάλια Κονιάλτι.

Επιπλέον η Νέα Ιωνία θα συναντήσει τη Βετσμανάγιερ και η ΓΑΣ Καματερού την Κουίντους.

Όσοι περάσουν το γύρο αυτόν θα αγωνιστούν στον τρίτο που είναι προγραμματισμένος για τις 3 ή 4 Δεκεμβρίου το πρώτο ματς και 10 ή 11 ο επαναληπτικός.

Η κλήρωση για τον τρίτο γύρο θα γίνει στις 18 Οκτωβρίου και πάλι στη Βιέννη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης οι νικητές θα μπουν στην κλήρωση μαζί με τις πέντε ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία στους εκεί και είναι οι Ατλέτικο Γκουάρδες (Ισπανία), η ΖΟΡΚ Γιαγκοντίνα (Σερβία), η Γκαλίτσακα Λβιβ (Ουκρανία), η Ισμίρ (Τουρκία) και η Χαζένα Κίνζβαρτ(Τσεχία).

Κώστας Καραλάιος

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*