Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ολυμπιακός / «Έκλεισε» στον Ολυμπιακό ο Ράντοβιτς!

«Έκλεισε» στον Ολυμπιακό ο Ράντοβιτς!

Έτοιμος να κάνει το «μπαμ» στο ευρωπαϊκό πόλο είναι ο Ολυμπιακός, αφού ο Μαυροβούνιος αριστερόχειρας Τζούρο Ράντοβιτς, βρίσκεται μια ανάσα μακριά από τα να υπογράψει στους «ερυθρόλευκους» για τα επόμενα τρία χρόνια!

Ο 22χρονος περιφερειακός, αν και νεαρός σε ηλικία, έχει προλάβει γίνει κάτοχος 6 πρωταθλημάτων και 7 κυπέλλων στην πατρίδα του με την φανέλα της Γιαντράν, ενώ είναι διεθνής με τον αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, με τον οποίο κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βουδαπέστης το 2020.

Μάλιστα σε δηλώσεις του στον Τύπο του Μαυροβουνίου, ανέφερε: «Είναι μία πολύ καλή ομάδα εδώ και χρόνια, που μου άρεσε πάντα ιδιαίτερα. Προφανώς, ο σύλλογος είναι ελκυστικός, όπως ελκυστική είναι και η πόλη. Ο Ολυμπιακός έχει, επίσης, έναν πολύ καλό κόουτς, οπότε όλα τα ζάρια ταιριάζουν. Οι φιλοδοξίες για την επόμενη σεζόν είναι μεγάλες».

Παρόλα αυτά, αυτή η κίνηση είναι μόνο η αρχή για τους Πειραιώτες, οι οποίοι ετοιμάζονται να δημιουργήσουν μια ομάδα που θα προκαλεί τρόμο τη νέα σεζόν. Πιο συγκεκριμένα, σε πρώτο πλάνο βρίσκονται ο τερματοφύλακας Μάρκο Μπίγιατς, ο σπουδαίος αμυντικός και πρώην «ερυθρόλευκους» Άντρο Μπούσλιε, ενώ ο περιφερειακός Φίλιπ Φιλίποβιτς θα απογειώσει το σύνολο του Θόδωρου Βλάχου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*