Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Έκλεισε Κούτρη, κοιτάει και Μύγα

Έκλεισε Κούτρη, κοιτάει και Μύγα

Ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι κοντά στην απόκτηση του Κούτρη, αλλά παράλληλα κοιτάζει έντονα και την περίπτωση του Γιώργου Μύγα για τα μπακ, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα.

Οι αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού το καλοκαίρι αναμένεται να είναι αρκετές (για να μην πούμε πολλές) και οι «ερυθρόλευκοι» φαίνεται ότι σκοπεύουν να περάσουν από… κόσκινο τις ελπιδοφόρες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών από την εγχώρια αγορά.

Ο αριστερός μπακ του ΠΑΣ, Λεονάρντο Κούτρης είναι κοντά στους Πειραιώτες, σύμφωνα με πηγές από τα Γιάννενα. Ωστόσο, εξετάζονται και περιπτώσεις για το δεξί άκρο της άμυνας, όπου βασική επιλογή είναι ο Ντιόγο Φιγκέιρας και υπάρχει ως εναλλακτική ο δανεικός από τη Γουότφορντ, Χουάν-Κάρλος Παρέδες.

Μια από αυτές είναι του Γιώργου Μύγα του Παναιτωλικού, που, όπως αναφέρεται στη «Live Sport», έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού και δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση στο προσεχές διάστημα για την απόκτησή του. Ο συγκεκριμένος παίκτης έχει ακουστεί προ μηνών και για τον Παναθηναϊκό.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*