Home / Βόλεϊ / Έκλεισε η δικογραφία για τη δολοφονία του αστυνομικού στο Ρέντη, με κατηγορούμενο μόνο τον 18χρονο για τη φωτοβολίδα

Έκλεισε η δικογραφία για τη δολοφονία του αστυνομικού στο Ρέντη, με κατηγορούμενο μόνο τον 18χρονο για τη φωτοβολίδα

Εξελίξεις γύρω από το θέμα της δολοφονίας του αστυνομικού στο Ρέντη και στα επεισόδια που έγιναν τον περασμένο Δεκέμβρη στο πλαίσιο του ντέρμπι «αιωνίων» για το Λιγκ Καπ βόλεϊ.

Να θυμίσουμε πως ο 31χρονος, Γιώργος Λυγγερίδης, είχε τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι από ναυτική φωτοβολίδα, στα επεισόδια που έγιναν έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» μετά από σφοδρές συγκρούσεις της αστυνομίας με φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «dikografies.blogspot.com», έκλεισε η δικογραφία για τη δολοφονία του άτυχου αστυνομικού, με μοναδικό κατηγορούμενο τον 18χρονο που πέταξε τη φωτοβολίδα.

Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ της Μαίρη Μπενέας: «Χωρίς να αποκαλυφτούν και να συλληφθούν οι ηθικοί αυτουργοί και υποκινητές των επεισοδίων στο Ρέντη, όπου τραυματίστηκε θανάσιμα ο 31χρονος αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης, έκλεισε από την Δικαιοσύνη ο φάκελος από την ανακρίτρια Πειραιά.

Η ανακρίτρια προχώρησε σε αυτή την δικονομική ενέργεια, προκειμένου να μην παρέλθει χρόνος και αποφυλακιστεί στο 18μηνο ο 18χρονος, χωρίς να έχει γίνει η δίκη του 18χρονου, καθώς εκκρεμεί η έρευνα για την αποκάλυψη των υποκινητών και ηθικών αυτουργών».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*