Home / Βόλεϊ / «Έδεσε» Εφραιμίδη, Χαραλαμπίδη και Τζιάβρα ο Ολυμπιακός

«Έδεσε» Εφραιμίδη, Χαραλαμπίδη και Τζιάβρα ο Ολυμπιακός

Παίκτες του Ολυμπιακού θα είναι και για την επόμενη σεζόν οι Δημήτρης Εφραιμίδης και Δημήτρης Χαραλαμπίδης.

Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας με τους δύο παίκτες, που θα φορούν τα ερυθρόλευκα και του χρόνου.

Επίσης, γνωστοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας τους με τον Δημήτρη Τζιάβρα για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Εφραιμίδη:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Εφραιμίδη. Ο Έλληνας ακραίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Δημήτρης Εφραιμίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Ολυμπιακό. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή και την διοίκηση για την ευκαιρία να ξαναφορέσω την φανέλα που ήθελα. Θα δώσω, όπως και πέρυσι, τον καλύτερο μου εαυτό σε όλους τους τομείς για να βοηθήσω στο μέγιστο των δυνατοτήτων μου για την επίτευξη όλων τον στόχων μας. Ελπίζω και εύχομαι σε μια ομαλή διεξαγωγή όλων των διοργανώσεων με υγεία σε όλους”».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Χαραλαμπίδη. Ο Έλληνας κεντρικός υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και παραμένει στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Δημήτρης Χαραλαμπίδης δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

“Xαίρομαι πολύ που θα παραμείνω για δεύτερη χρονιά στην ομάδα και που με εμπιστεύτηκαν η διοίκηση και ο προπονητής. Θα δώσω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να παραμείνει πρωταθλητής. Ελπίζω του χρόνου οι καταστάσεις να επιτρέπουν να έχουμε και την υποστήριξη των φιλάθλων μας μέσα στο γήπεδο”».

Αναλυτικά, η ανακοίνωση για τον Δημήτρη Τζιάβρα:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Δημήτρη Τζιάβρα. Ο Έλληνας λίμπερο υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας και παραμένει στην ομάδα βόλεϊ Ανδρών του συλλόγου μας.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Δημήτρης Τζιάβρας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της ομάδας για τα επόμενα χρόνια. Η σεζόν που έρχεται προβλέπεται πολύ απαιτητική λόγω των πολλών διοργανώσεων και είμαι έτοιμος να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να διατηρήσουμε τον τίτλο του πρωταθλητή και να κατακτήσουμε κάθε στόχο. Ας ελπίσουμε, τέλος, το φετινό πρωτάθλημα να μην επηρεαστεί από τον ιό και να είμαστε όλοι υγιείς”».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*