Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / «Έδεσε» Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός

«Έδεσε» Βαλμπουενά ο Ολυμπιακός

Ματιέ Βαλμπουενά και του χρόνου στον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες επισημοποίησαν την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Γάλλο άσο, που διανύει τον δεύτερο χρόνο της παρουσίας του στο λιμάνι.

Το νέο του συμβόλαιο έχει διάρκεια ενός έτους και με αυτό τον τρόπο η διοίκηση του συλλόγου ικανοποίησε την επιθυμία του Πέδρο Μαρτίνς. Με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώθηκε το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο 36χρονος άσος μετρά συνολικά 70 συμμετοχές στα δύο χρόνια παρουσίας του στους «ερυθρόλευκους», 11 γκολ και 31 ασίστ. Την τρέχουσα περίοδο έχει 28 εμφανίσεις, 2 γκολ και 8 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

H ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Ο εκ των αρχηγών της ομάδας θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα του Θρύλου και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Ο Βαλμπουενά ήρθε στον Θρύλο το καλοκαίρι του 2019 και την πρώτη χρονιά συνέβαλε τα μέγιστα προκειμένου ο Ολυμπιακός να κατακτήσει τόσο το Πρωτάθλημα, όσο και το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο διεθνής Γάλλος σε ενάμιση χρόνο έχει προλάβει να πραγματοποιήσει 70 συμμετοχές με τον Ολυμπιακό, έχοντας σκοράρει 11 φορές. ?

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*