Έδειξε έτοιμη για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου της Σιγκαπούρης η Εθνική πόλο ανδρών. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα νίκησε 10-9 την Ισπανία στο πρώτο ματς του φιλικού τουρνουά που διεξάγεται στο Τραπάνι κι ικανοποίησε τον Θοδωρή Βλάχο, ενόψει της συνέχειας της προετοιμασίας της για τη διοργάνωση στη χώρα της Νοτιοανατολικής Ασίας.
Οι διεθνείς παρουσίασαν καλή εικόνα στον αμυντικό τομέα, παρά την απουσία του Σκουμπάκη, και με τον Ζερδεβά να πραγματοποιεί σημαντικές αποκρούσεις.
Επιθετικά, πρωταγωνίστησε ο Αργυρόπουλος-Κανακάκης στην επιστροφή του μετά τον τραυματισμό του και, μαζί με τον Γενηδουνιά, βοήθησαν την ελληνική ομάδα να ανατρέψει το εις βάρος της 5-7 και με ένα σερί 4-0 να φτάσουν στο 9-7 στα 2’37’’ πριν τη λήξη.
Το Σάββατο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την «οικοδέσποινα» Ιταλία, η οποία έχασε 10-12 από την Ουγγαρία.
Οκτάλεπτα: 3-3, 2-1, 2-4, 2-2
ΕΛΛΑΔΑ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 3, Γαρδίκας, Γκιουβέτσης 1, Αργυρόπουλος 3, Χαλυβόπουλος, Γκίλλας, Καλογερόπουλος 1, Αλαφραγκής, Κάκαρης 1, Νικολαϊδης, Παπανικολάου, Ανδρεάδης, Πούρος 1
Τα γκολ της Ισπανίας πέτυχαν: Γρανάδος 4, Καμπάνας 1, Σαναχούγια 1, Μουναρίθ 1, Βαλς 1, Βαλέρα 1