Home / Μπάσκετ / Eurobasket 2015 / Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Πρίντεζης, αμφίβολος ο Τσαϊρέλης

Έβγαλε μέρος της προπόνησης ο Πρίντεζης, αμφίβολος ο Τσαϊρέλης

Αθήνα
Ο Γιώργος Πρίντεζης έβγαλε μέρος της προπόνησης την Τρίτη για πρώτη φορά, μετά τον μυϊκό σπασμό στη μέση που τον άφησε εκτός με Λαμποράλ Κούτσα και Καβάλα.

Ο διεθνής φόργουορντ του Ολυμπιακού είχε ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα χθες και όπως όλα δείχνουν (εφόσον μπορέσει αύριο να συμμετάσχει και στα μέρη της προπόνησης με μπάλα) θα είναι στη δωδεκάδα κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, στο ΣΕΦ, την Πέμπτη (3/12, 22:00), για την 8η αγωνιστική της Euroleague.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή, όμως του Μιχάλη Τσαϊρέλη. Ο 28χρονος φόργουορντ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Καβάλα και αισθάνεται ενοχλήσεις στην πηχιοκαρπική άρθρωση.

Στον Ολυμπιακό περιμένουν τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε από τα οποία θα εξαρτηθεί αν θα μπορεί να τον υπολογίζει στο παιχνίδι με την ιταλική ομάδα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Δεδομένη είναι η απουσία του Βασίλη Σπανούλη. Ο αρχηγός του Ολυμπιακού θα μείνει για διάστημα 10 ημερών ακόμη, μετά το διάστρεμμα (πρώτου βαθμού) που υπέστη στην αγωνιστική επιστροφή του (μετά την τενοντίτιδα στο αριστερό γόνατο) στον αστράγαλο του δεξιού ποδιού.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*