Home / Άλλα Σπόρ / Άτυχος ο Αγγελάκης, έκανε και τρίτη επέμβαση στο γόνατο

Άτυχος ο Αγγελάκης, έκανε και τρίτη επέμβαση στο γόνατο

Πριν από τα Χριστούγεννα έπιασαν τον Κωνσταντίνο Αγγελάκη ξανά έντονοι πόνοι στο δεξί του γόνατο και μετά την Πρωτοχρονιά κρίθηκε απολύτως απαραίτητο να κάνει τρίτη επέμβαση στο ίδιο σημείο για να καθαριστεί ένα κομμάτι του μηνίσκου.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας του απλού πινγκ πονγκ ανδρών το 2020 πέρασε ξανά την πόρτα του χειρουργείου και όλα πήγαν καλά. Αρχίζει άμεσα ενδυνάμωση και, σύμφωνα και με τις εκτιμήσεις των γιατρών, ευελπιστεί ότι σε ενάμιση μήνα θα είναι σε θέση να μπει και πάλι στα τραπέζια.

Ο Αγγελάκης είχε κάνει τη δεύτερη αρθροσκόπηση τον Μάιο του 2021. Τον Δεκέμβριο, όμως, κόπηκε ένα ράμμα από το μηνίσκο κι αυτό του δημιούργησε το νέο πρόβλημα. Στις 21 του μήνα έδωσε τον τελευταίο αγώνα του με τη Γιάροσλαβ στην πολωνική Λίγκα και είχε έντονες ενοχλήσεις.

Μετά την επιστροφή στην Αθήνα και τις γιορτές, οι πόνοι δεν τον εγκατέλειψαν και στις αρχές του χρόνου κρίθηκε σκόπιμο να κάνει νέα επέμβαση για να καθαριστεί το σημείο. Ο κορυφαίος αμυντικός είναι στην ανάρρωση και θ’ αρχίσει πολύ σύντομα ενδυνάμωση. Δυστυχώς, ο Αγγελάκης χάνει νέο έδαφος στην προετοιμασία του, πάντως πιστεύει ότι αν πάνε όλα καλά θα μπορεί να επιστρέψει στη δράση σε έξι εβδομάδες.

Σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να γίνει στόχος του η συμμετοχή στα πλέι οφ του πολωνικού πρωταθλήματος. Η ομάδα του μετά από την έβδομη θέση που κατέλαβε στην πρώτη φάση της Λίγκας, συνεχίζει τώρα στο γκρουπ των θέσεων 1-7 κι έχει εξασφαλισμένη παρουσία στην τρίτη και τελευταία φάση, δηλαδή στα πλέι οφ της πρώτης οκτάδας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*