Home / Άλλα Σπόρ / Άτυχος δρομέας τερμάτισε τελευταίος γιατί βγήκε από το σορτσάκι το μόριο του κατά τη διάρκεια αγώνα

Άτυχος δρομέας τερμάτισε τελευταίος γιατί βγήκε από το σορτσάκι το μόριο του κατά τη διάρκεια αγώνα

Αν έχεις τύχη διάβαινε… Ο Αλμπέρτο Νονίνο κάθε άλλο παρά τυχερός, πάντως ήταν κατά τη διάρκεια των 400 μέτρων, ενός από τα αγωνίσματα του δεκάθλου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 Στίβου στην Κολομβία. Τι του συνέβη; Ενώ έτρεχε ξαφνικά διαπίστωσε ότι το πέος του, του είχε βγει από το σορτσάκι, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί στην προσπάθεια να καλύψει το μέρος του σώματός του και να μην φανεί, και να τερματίσει τελευταίος.

Η προσπάθειά του αυτή δεν ήταν άκρως επιτυχημένη, με τους δημοσιογράφους που έκαναν περιγραφή αλλά και τους θεατές να διαπιστώνουν το ατυχές γεγονός.

Ο Νονίνο, μέσω του instagram, θέλησε να μιλήσει για το περιστατικό…

«Θέλω απλώς να σας μιλήσω λίγο για την αναστάτωση που υπάρχει στα blogs και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γενικά», είπε. «Γνωρίζω ότι ήταν προφανώς ένα ατύχημα και θα ήθελα να σας πω ότι γνωρίζω την αντίδραση και δεν χρειάζεται να μου στέλνετε τους συνδέσμους για τα sites. Προσπαθώ να γελάσω με αυτό τώρα, αλλά αμέσως μετά ένιωσα απαίσια και είμαι ευγνώμων στους φίλους και την οικογένειά μου που με βοήθησαν να ξεπεράσω αυτό που συνέβη λίγες ώρες αργότερα», έγραψε.

Αλμπέρτο Νονίνο: Φάνηκε το πέος του κατά τη διάρκεια αγώνα

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*