Home / Άλλα Σπόρ / Άρχισε προετοιμασία στο Βελιγράδι ο Χατζηκυριάκος

Άρχισε προετοιμασία στο Βελιγράδι ο Χατζηκυριάκος

Ο Μάριος Χατζηκυριάκος θα έχει τη μεγάλη χαρά και τιμή να συμμετάσχει στο απλό του Παραολυμπιακού τουρνουά πινγκ πονγκ βρίσκεται στο Βελιγράδι για να συνεχίσει την προετοιμασία του μέχρι τις 10 Αυγούστου στην Ακαδημία του Γκόραν Κότσιτς.

Στον ίδιο χώρο, προπονούνται και διεθνείς αθλητές με αναπηρίες της Σερβίας, ενώ στο πλευρό του Χατζηκυριάκου βρίσκεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Πολυχρόνης Πολίτσης.

Στο πλαίσιο των δύο εβδομάδων προετοιμασίας ο Έλληνας πρωταθλητής θα βρεθεί για φιλικά παιχνίδια στο Νόβισαντ και άλλες πόλεις της Σερβίας, με βάση το πρόγραμμα που έχει κανονίσει ο υπεύθυνος της Ακαδημίας.

Προηγήθηκαν προπονήσεις σε υψηλούς ρυθμούς στην Κεφαλονιά με την έκτακτη συνδρομή και του δις πρωταθλητή Ελλάδας του απλού ανδρών, Κωνσταντίνου Κωνσταντινόπουλου, ενώ η αποστολή θα φύγει για το Τόκιο στις 17 Αυγούστου.

Σε αυτήν, δεν θα είναι μόνο ο Χατζηκυριάκος και ο προπονητής του, αλλά και ο Γιώργος Μουχθής. Ο, επίσης, βασικός αθλητής στη δευτεραθλήτρια Ευρώπης Εθνική μας ομάδα της κλάσης 6, θα ζήσει τη σπουδαία εμπειρία στην κορυφαία διοργάνωση Α.Με.Α. ως βοηθός προπόνησης για τον Χατζηκυριάκο.

Την ελληνική τριάδα στην επιτραπέζια αντισφαίριση για το πρώτο μέρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Αποστολής ΤΟΚΙΟ 2020 έχει ανακοινώσει η Ολομέλεια της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, μετά από εισήγηση της Επιτροπής Παραολυμπιακής Προετοιμασίας.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*