Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Άρης-Παναιτωλικός: Συνάντηση με φόντο την εξάδα στο «Βικελίδης»

Άρης-Παναιτωλικός: Συνάντηση με φόντο την εξάδα στο «Βικελίδης»

Σε μια από τις σημαντικότερες αναμετρήσεις της 15ης αγωνιστικής, Άρης και Παναιτωλικός κοντράρονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (29/12, 18:00) με στόχο να κλείσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με ένα θετικό αποτέλεσμα, το 2022!

Στην 6η θέση της βαθμολογίας με 22 βαθμούς (6 νίκες, 4 ισοπαλίες, 4 ήττες) ο Άρης, την προηγούμενη εβδομάδα «στραβοπάτησε» στην έδρα του ουραγού Λεβαδεικού, αφού σπατάλησε ένα ημίχρονο και αφού βρέθηκε να χάνει με 1-0 από το 38’, το μόνο που κατάφερε ήταν να ισοφαρίσει για το τελικό 1-1, με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ του Πάλμα στο 64’, ενώ σπατάλησε και αρκετές μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Τελευταία του ήττα στο πρωτάθλημα στις 15 του περασμένου Οκτώβρη, στη Λεωφόρο από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό, έχοντας έκτοτε δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Ο Άλαν Πάντριου δεν θα έχει στη διάθεσή του για την αποψινή αναμέτρηση τον Ζερβίνιο, ο οποίος τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποχωρίσει οριστικά από την ομάδα, ενώ εκτός αποστολής έμειναν επίσης οι τραυματίες Ενκουλού, Χαΐροβιτς και οι νεαροί Μαρμαρίδης, Τανούλης, Παναγίδης, Χατζηιωάννου και Καρακασίδης.

Αναλυτικά η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μανού Γκαρθία, Ντουκουρέ, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκεθ, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Λουίς Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Σγούρος

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός έχει μαζέψει έξι βαθμούς λιγότερους από τον αποψινό του αντίπαλο, όντας στην 8η θέση και έχοντας πανηγυρίσει 4 νίκες με το πέρας 14ων αγωνιστικών στη φετινή Super League. Την προηγούμενη εβδομάδα δεν κατάφερε να αντισταθεί στην ανωτερότητα του ΠΑΟΚ, από τον οποίο ηττήθηκε με 2-0 στο Αγρίνιο.

Όσον αφορά την αποστολή,ο Γιάνης Αναστασίου έχει να αντιμετωπίσει σημαντικότατες απουσίες, αφού δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ντουάρτε, Βαρόνε, Χατζηθεοδωρίδη, Μπακάκη και Μόρσεϊ, ωστόσο ο Απόστολάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Ανέστης, Αποστολάκης, Χουχούμης, Μλάντεν, Καρέλης, Πέδρο, Νταγκό, Ντίας, Λάρσον, Μάρτενσον, Φλόρες, Κολοβός, Ξενιτίδης, Σενγκέλια, Λαζαρίδης, Στεργιάκης, Τσιγγάρας, Μαλής, Λιάβας, Αναστασόπουλος, Νικολάου.

Οι πιθανές ενδεκάδες:



Άρης (Πάρντιου, 4-2-3-1): Κουέστα – Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού – Ετέμπο, Νταμπό – Πάλμα, Γκαρθία, Ιτούρμπε – Γκρέι

Παναιτωλικός (Αναστασίου, 4-2-3-1): Ανέστης – Λιάβας, Λάρσον, Μλάντεν, Χουχούμης – Μάρτενσον, Φλόρες – Νταγκό, Κολοβός, Ντίας – Καρέλης

Διαιτητής: Ζαμπάλας

Βοηθοί: Κόλλιας, Νικολακάκης

4ος: Τσιμεντερίδης

VAR: Παπαπέτρου, Απτόσογλου

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*