Home / Stoiximan Super League / Άρης-Βόλος: «Κλειδώνει» και μαθητικά η 5η θέση

Άρης-Βόλος: «Κλειδώνει» και μαθητικά η 5η θέση

Με το μυαλό να προσπαθεί να ξεφύγει από την ήττα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ της περασμένης Κυριακής ο Άρης υποδέχεται (20:00, Novasports 2, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr) τον Βόλο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Οι «κίτρινοι» θέλουν απόψε να επιστρέψουν στις νίκες και την ίδια στιγμή να εξασφαλίσουν και μαθηματικά την 5η θέση στη βαθμολογία και την ίδια στιγμή το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Απέναντι τους θα έχουν τους Βολιώτες, οι οποίοι προέρχονται από τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη σε άλλο ένα ματς που συνδυάστηκε με μια προσπάθεια για ένα καλό αποτέλεσμα, αλλά χωρίς να το πετυχαίνουν.

Ο Απόστολης Τερζής από την πλευρά του Άρη δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Καμαρά και τους τραυματίες Μπράμπετς και Μάνου Γκαρθία, ενώ τελικά στην αποστολή είναι ο Οντουμπάτζο ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Από την άλλη πλευρά ο Κώστας Μπράτσος καλείται να διαχειριστεί αρκετές και σημαντικές απουσίες. Στη διάθεσή του δεν θα έχει τον Οζέγκοβιτς που υπέστη διάστρεμμα στο ματς με τον Ολυμπιακό, όπως και τον Σιέλη για αντίστοιχο λόγο, ενώ απών είναι και πάλι ο Μπαριέντος.

Η αποστολή του Άρη:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο Λέισμαν, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Καμάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζο, Ετέμπο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

Η αποστολή του Βόλου:

Κότνικ, Αυγερινός, Αλχο, Λούνα, Σι, Οικονομόπουλος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Τάχατος, Τσοκάνης, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Μεσκίδα, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Πιρές.

Πιθανές συνθέσεις:

Αρης (Τερζής): Κουέστα, Μαζικού, Φαμπιάνο, Πίρσμαν, Εμπακατά, Ετέμπο, Νταμπό, Πάλμα, Γκαρσία, Γκρέι, Νταρίντα.

Βόλος: (Μπράτσος): Κότνικ, Σι, Τάχατος, Πίρινεν, Άλχο, Μεταξάς, Τσοκάνης, Ντέλετιτς, Μεσκίδα, Γκάγκι, Πιρές.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης (Χανίων

A’ Βοηθός: Νικολακάκης (Λασιθίου)

Β’ Βοηθός: Στεφανής (Καρδίτσας)

4ος διαιτητής: Καραντώνης (Ημαθίας)

VAR: Γκάμαρης (Αθηνών), AVAR: Τριανταφύλλου (Αρκαδίας)

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*