Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Άρης-Ατρόμητος: Δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες

Άρης-Ατρόμητος: Δεν υπάρχουν περιθώρια για γκέλες

Τα… ρέστα του παίζει σήμερα ο Άρης, ο οποίος υποδέχεται τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για την 17η εξ αναβολής αναμέτρησης της Σούπερ Λίγκας (18:00, Novasports Prime, bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, πέρα από τη νίκη, είναι απαγορευτικό για τους Θεσσαλονικείς κόντρα στους Περιστεριώτες που εξακολουθούν να δίνουν τη δική τους μάχη για την παραμονή στην κατηγορία.

Τις ήττες από το Βόλο και τα Γιάννινα, που είχαν σαν αποτέλεσμα την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ακολούθησε η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Ένα τρίτο παιχνίδι στη σειρά χωρίς γκολ, που δυσκόλεψε πολύ την προσπάθεια του Άρη να μπει στα πλέι οφ.

Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ήταν κομβικό για τον Ατρόμητο. Το κέρδισε και κατάφερε μέσα στο Φεβρουάριο να έχει πάρει επτά βαθμούς σε τέσσερα παιχνίδια, ενώ στα προηγούμενα 18 ματς είχε 10 βαθμούς.

Προϊστορία

Ο Άρης πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι στον πρώτο γύρο, σε ένα παιχνίδι όπου ο Ατρόμητος είχε το Γιώργο Παράσχο για πρώτη φορά στον πάγκο του. Ήταν η πρώτη φορά μετά από 11 χρόνια, που ο Άρης νίκησε σε διαδοχικά παιχνίδια τον Ατρόμητο.

Μάλιστα πριν από αυτές τις δύο νίκες μέσα στο 2021, ο Άρης δεν είχε κερδίσει επτά ματς με τον Ατρόμητο.

Η νίκη τον περασμένο Φεβρουάριο με 3-0 ήταν η πρώτη για τον Άρη μετά από 11 χρόνια στην έδρα του για το πρωτάθλημα! Από τον Οκτώβριο του 2010, όταν είχε ηττηθεί και πάλι ο Ατρόμητος, είχε καταφέρει να φύγει από του Χαριλάου με τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Συνθέσεις

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Εντιαγέ, Γκαρσία, Μπερτόλιο, Μαντσίνι, Καμαρά.

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Καστεγιάνο, Ροτάριο, Έρλινγκμαρκ, Σάλομον, Μουνίθ, Κουλούρης, Άλιμπεκ.

Διαιτητές

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διεθύνει ο κ. Ευαγγέλου, με βοηθούς τους κ.κ. Κωσταρά, Στεφανή και τέταρτο τον κ. Κουκούλα. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Τσακαλίδης και Χριστάκογλου.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*