Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Άρης-Απόλλων Σμύρνης: «Χτίζει» σερί ο Άρης, να κάνει… ζημιά θέλει ο Απόλλων του Φέστα

Άρης-Απόλλων Σμύρνης: «Χτίζει» σερί ο Άρης, να κάνει… ζημιά θέλει ο Απόλλων του Φέστα

Θα καταφέρει ο Άρης να χτίσει σερί ή ο Απόλλωνας του Τζιανλούκα Φέστα θα μπορέσει να κάνει τη ζημιά… Η απάντηση σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στις 20:30 (Novasports Prime, spotfm.gr και bwinΣΠΟΡ FM 94,6) όταν και ξεκινά το δεύτερο χρονικά παιχνίδι του σημερινού προγράμματος της 5ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Ο Άρης έχοντας βγάλει από πάνω του, την ποινή των -6, με θετικό πια πρόσημο στην βαθμολογία, και την ψυχολογία από τις νίκες στις αναμετρήσεις των προηγούμενων αγωνιστικών υποδέχεται τον Απόλλωνα. Στόχος των κίτρινων είναι να πετύχουν την τρίτη νίκη στη σειρά, μετά από εκείνη με τον Παναθηναϊκό με 1-0 και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 3-1 στην προηγούμενη Δευτέρα. Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου, έχουν φτιάξει την ψυχολογία τους, και δείχνουν πως έχουν αφήσει πίσω την κακή αρχή στην εφετινή σεζόν.

Στην προσπάθειά του αυτή ο Άρης όμως καλείται να ξεπεράσει κάποιες σημαντικές απουσίες. Εκτός αποστολής έχουν μείνει οι Φαμπιάνο, Μαντσίνι, Γκαμα, Μπερτόγλιο και Ιτούρμπε, όλοι τους τραυματίες με τον Μάντζιο να έχει το μυαλό του, να δώσει την ευκαιρία στον Χαϊροβιτς με τον οποίο είχε τετ-α-τετ στην προπόνηση θέλοντας να του επισημάνει ότι τον πιστεύει και περιμένει σήμερα από εκείνον να τον δικαιώσει.

Όμως από την άλλη πλευρά είναι ο Απόλλωνας, ο οποίος θα παραταχθεί για δεύτερη φορά με τον Τζιανλούκα Φέστα στον πάγκο του. Στην πρώτη του παρουσία, ο Ιταλός δεν μπόρεσε να φέρει και τη νίκη για την «Ελαφρά Ταξιαρχία», καθώς ήρθε 0-0 το ματς με τον Ιωνικό, αλλά το σημαντικό είναι ότι για πρώτη φορά ο Απόλλωνας δεν δέχθηκε γκολ.

Ο Φέστα έκανε λόγο στις δηλώσεις του ότι οι παίκτες του έμειναν από δυνάμεις στο παιχνίδι, κάτι που ελπίζει σήμερα να μην συμβεί, και να δυσκολέψει περισσότερο, το ομολογουμένως δύσκολο έργο που έχει στη Θεσσαλονίκη. Από την αποστολή απουσιάζει και πάλι ο Βέρχουλστ και ο τιμωρημένος Τσιλούλης.

Η αποστολή του Άρη: Κουέστα, Ντένις, Ματέο Γκαρσία, Σάκιτς, Καμαρά, Μπράμπετς, Εντιαγέ, Σάσα, Τζέγκο, Ματίγια, Αλί, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Χαΐροβιτς, Λούμορ, Δεληζήσης, Μάνος, Μαρμαρίδης, Σαλιάρης.

Η αποστολή του Απόλλωνα: Κότσαρης, Κυρίτσης, Ντεντάκης, Μπαξεβανίδης, Βιτλής, Τουτουατίμα, Άλβες, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Φατιόν, Σλίβκα, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνες, Παπαγεωργίου, Παμλίδης, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

Οι πιθανές 11άδες:

Άρης (4-2-3-1): Κουέστα – Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μπράμπετς, Γκανέα – Σάσα, Τζέγκο – Γκαρσία, Εντιαγέ, Χαϊροβιτς – Καμαρά

Απόλλωνας Σμύρνης (4-3-3): Κότσαρης – Μπαξεβανίδης, Ντομίνγκες, Άλβες, Τουτουαρίμα – Σλίβκα, Φατιόν, Κάστρο – Σαχλί, Ντάουντα, Παμλίδης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*