Home / Άλλα Σπόρ / Άνετη νίκη για την Εθνική πόλο εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επί της Βραζιλίας

Άνετη νίκη για την Εθνική πόλο εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα επί της Βραζιλίας

Δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε η Εθνική πόλο Εφήβων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου. Η ομάδα του Ηλία Μαχαίρα νίκησε άνετα με 20-8 την Βραζιλία όντας καταιγιστική καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Έλληνες διεθνείς να δημιουργούν ασφαλή διαφορά τερμάτων (5-2) κάτι το οποίο τους έδωσε ώθηση και ενόψει της συνέχειας. Η διαφορά ποιότητας ήταν μεγάλη κάτι το οποίο απόδείχθηκε και εντός του αγωνιστικού χώρου με το ημίχρονο να κλείνει στο 12-5.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με την Ελλάδα να φτάνει στα 20 γκολ ενεργητικό χωρίς να μπαίνει «φρένο» σε κανένα σημείο. «Πρώτα βιολιά» στην επίθεση ήταν ο Χρήστος Μπιτσάκος, ο Ανδρέας Αλμύρας και ο Κωνσταντίνος Μαθιόπουλος με 4 τερματα έκαστος.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ – ΕΛΛΑΔΑ 8-20

Οκτάλεπτα: 2-5, 3-7, 2-3, 1-5.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τιάγκο Νασιμέντο): Καγιάτ, Τιμπέριο, Ντομενεγκέτι, Ντίαζ, Φρέιτας 1, Ηκόμεζ 1, Ολιβέιρα, Φελίπε 1, Ρότσα, Ζερμπιέκι 1, Ντε Ολιβέιρα 3, Φερνάντες 1, Σίλβα.

ΕΛΛΑΔΑ (Ηλίας Μαχαίρας): Δαμίγος, Δευτεραίος, Νικολαΐδης, Σάλεχ 2, Αλμύρας 4, Καστρινάκης 3, Μπιτσάκος Χρ. 4, Μπιτσάκος Ανδ. 2, Μυρίλος, Μαθιόπουλος 4, Σπάχιτς 1, Κανδανολέων, Παρτσόγλου.

Διαιτητές: Μίλκοβιτς (Σερβία), Βάλντοου (Νέα Ζηλανδία)

Αύριο Κυριακή (14/8) στις 20:00 η Εθνική αντιμετωπίζει την Αυστραλία.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*