Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Άνετα την ΑΕΚ και playoffs η Γλυφάδα

Άνετα την ΑΕΚ και playoffs η Γλυφάδα

Εκπληκτικός ο ΑΝΟ Γλυφάδας ολοκλήρωσε το έργο που είχε ξεκινήσει από την περασμένη Τετάρτη και πέτυχε τη σπουδαία πρόκριση στα πλέι οφ της Α1 Ανδρών, επιστρέφοντας μετά από τέσσερα χρόνια στα ψηλά πατώματα του μεγάλου πρωταθλήματος της υδατοσφαίρισης. Η ομάδα του Γιάννη Κατρουζανάκη επικράτησε στην έδρα της με εμφατικό τρόπο της ΑΕΚ, με σκορ 13-6, στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα της σειράς για τη φάση Γ1 και έγραψε το 2-0 στις νίκες (είχε επικρατήσει και στον πρώτο αγώνα στην Ηλιούπολη με 17-16 στα πέναλτι) πετυχαίνοντας τον μεγάλο στόχο.

Ο ΑΝΟΓ έχει σίγουρα δύσκολο έργο πλέον, στην προημιτελική φάση των πλέι οφ, όπου θα αντιμετωπίσει, με μειονέκτημα έδρας, τον κάτοχο του τίτλου Ολυμπιακό (1ος στο G1 της Β’ φάσης), όμως απαλλαγμένος πλέον από το άγχος θα επιδιώξει για μια όσο το δυνατόν πιο υψηλή θέση, που -γιατί όχι- να τον φέρει και σε ευρωπαϊκή θέση. Η ΑΕΚ πάει στα πλέι άουτ και εκεί θα αντιμετωπίσει, με πλεονέκτημα έδρας, τον ΟΥΚ Βόλου (4ος στο G4 της Β΄φάσης).

Οι Γλυφαδιώτες, με πολύ καλή άμυνα και τον τερματοφύλακά τους Δημήτρη Κουρούβανη σε μεγάλη μέρα, αλλά και με καλό ποσοστό τον παίκτη παραπάνω επιθετικά, κυριάρχησαν γρήγορα και δεν άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους που έχασαν νωρίς τα ατού τους με τρεις ποινές (Κριγιέστορατς, Παπούκα. Τσαταλιό). Οι γηπεδούχοι αύξαναν, μάλιστα, συνεχώς τη διαφορά μέχρι το φινάλε. Κορυφαίος σκόρερ τους ο Μπρίκιτς με 4 γκολ.

Οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 3-2, 4-0.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Κουρούβανης Δ., Τζελάτης 1, Μαυρωτάς Λ., Δήμου Π., Χατζηκυριακάκης 1, Δουρίδας, Γιαννόπουλος 2, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου 1, Φωτόπουλος 1, Μπρίκιτς 4, Μιγιούσκοβιτς 1, Ηλιόπουλος Ν., Μπελέσης 1, Πούρος 1.

ΑΕΚ (Δημήτρης Μάζης): Φλέγκας, Καζάζης 1, Παπούκας, Κριγιέστορατς 1, Βούκσεβιτς 1, Δίπλαρος 1, Τσιστράκης 1, Τσαταλιός, Παπάκος, Στελλάτος 1, Ηλιόπουλος Αλ., Μαυρωτάς Άρ., Κατσινούλας, Μανιουδάκης.

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*