Home / Ποδόσφαιρο / Champions League / Συνέχεια στο Champions League σήμερα Τετάρτη (23/11)

Συνέχεια στο Champions League σήμερα Τετάρτη (23/11)

Σήμερα ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική στο Champions League…

Σήμερα ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική του Champions League με τις Αρσεναλ και Παρί Σεν Ζερμέν να μονομαχούν για την πρώτη θέση στο Emirates ενώ στην Τουρκία, η Μπεσίκτας θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Μπενφίκα.

Το ενδιαφέρον δεν λείπει από την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής του Champions League. Ξεχωρίζει φυσικά ο 2ος όμιλος, εκεί όπου τρεις ομάδες θα δώσουν μεγάλη μάχη για τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στην επόμενη φάση.

Στον 1ο όμιλο, η Άρσεναλ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν στο Emirates με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου. Οι δύο σύλλογοι διεκδικούν την πρώτη θέση, η οποία θα τους χαρίσει το πλεονέκτημα έδρας στην πρώτη φάση των νοκ-άουτ αγώνων, με τους κανονιέρηδες να έχουν το προβάδισμα, μετά και την ισοπαλία που είχαν αποσπάσει στο Παρίσι.

Στο άλλο παιχνίδι του γκρουπ, η Λουντογκόρετς θα υποδεχθεί στη Σόφια την Βασιλεία, με τις δύο ομάδες να δίνουν τη μάχη της 3ης θέσης, η οποία οδηγεί στο Europa League.

Στον 2ο όμιλο αναμένονται και σήμερα σπουδαίες μάχες. Στην Τουρκία, η Μπεσίκτας υποδέχεται την Μπενφίκα με τους Τούρκους να αναζητούν τη νίκη αφού βρίσκονται ένα βαθμό πίσω από τους Πορτογάλους ενώ την τελευταία αγωνιστική θα αγωνιστούν στο Κίεβο απέναντι στην Ντιναμό.

Η Νάπολι αναμένεται να έχει εύκολο έργο απέναντι στους Ουκρανούς και με νίκη θα αποκτήσει προβάδισμα πρόκρισης πριν επισκεφθεί στο φινάλε το «Ντα Λουζ» της Λισαβόνας για να αντιμετωπίσει την Μπενφίκα.

Στον 3ο όμιλο, η Μπαρτσελόνα θα έχει δύσκολη έξοδο στην Γλασκώβη, όπου αντιμετωπίζει την Σέλτικ ενώ η Μάντσεστερ Σίτι θα παίξει το τελευταίο της χαρτί για την πρώτη θέση απέναντι στην Γκλάντμπαχ εκτός έδρας. Πάντως το ενδιαφέρον δεν περιορίζεται μόνο στις δύο θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση του Champions League αλλά και στην 3η που θα δώσει το εισιτήριο για το Europa League.

Τέλος, στον 4ο όμιλο όλα έχουν κριθεί όσον αφορά τις δύο πρώτες θέσεις και απλά μένει να οριστικοποιηθεί ποια ομάδα θα πάρει την 1η θέση. Η Ατλέτικο αντιμετωπίζει εντός έδρας την PSV Αϊντχόφεν ενώ η Μπάγερν ταξιδεύει στη Ρωσία για να αντιμετωπίσει την Ροστόφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Αρσεναλ-Παρί Σεν Ζερμέν 21:45 Cosmote Sport 2 HD & ΕΡΤ1
Λουντογκόρετς-Βασιλεία 21:45 Cosmote Sport 8 HD
Μπεσίκτας-Μπενφίκα 19:45 Cosmote Sport 1 HD
Νάπολι-Ντιναμό Κιέβου 21:45 Cosmote Sport 7 HD
Γκλάντμπαχ-Μάντσεστερ Σίτι 21:45 Cosmote Sport 5 HD
Σέλτικ-Μπαρτσελόνα 21:45 Cosmote Sport 3 HD
Ροστόφ-Μπάγερν Μονάχου 19:00 Cosmote Sport 3 HD
Ατλέτικο Μαδρίτης-PSV Αϊντχόφεν 21:45 Cosmote Sport 6 HD

Πηγή: iefimerida.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*