Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πρώτη φορά με πιέση ο Ολυμπιακός – Συνεχίζει τις γκάφες ο Μπέντο!

Πρώτη φορά με πιέση ο Ολυμπιακός – Συνεχίζει τις γκάφες ο Μπέντο!

Ξέροντας ήδη πως οι ανταγωνιστές του έχουν κερδίσει, ο Ολυμπιακός κυνήγα το διπλό σήμερα στα Γιάννενα. Παίζει το κεφάλι ο Μπέντο, παρά τη δημόσια στήριξη τη “ερυθρόλευκης” ΠΑΕ. Νέα γκάφα από τον Πορτογάλο προπονητή έδειξε βίντεο στους παίκτες από ματς του ΠΑΣ… 4 μήνες πριν με την Αλκμαάρ. Απόρησαν οι παίκτες!

Αν και η διοίκηση της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ προχώρησε σε δημόσια στήριξη του Πάουλο Μπέντο, η θέση του Πορτογάλου στον πάγκο της ομάδας μόνο σίγουρη δεν είναι.

Ο 47χρονος προπονητής βρίσκεται δεδομένα σε δύσκολη θέση, λόγω της άσχημης εικόνας που βγάζει το τελευταίο διάστημα η ομάδα και σε περίπτωση αρνητικού αποτελέσματος δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ θεωρείται κομβικό, την ώρα που ο Παναθηναϊκός (μετά τη νίκη επί του Ατρόμητου) μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά από τον πρωτοπόρο του ελληνικού πρωταθλήματος και εκείνος καλείται να πάρει «τρίποντο» για να επαναφέρει την διαφορά στο +7.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Μπέντο προσανατολίζεται να παρατάξει με αρκετές αλλαγές τους Πειραιώτες στους «Ζωσιμάδες». Την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Λεάλι, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα και Ρέτσο.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μάρτινς με τον Μιλιβόγεβιτς, ενώ στα πλάγια θα είναι οι Ελιουνούσι και Σεμπά. Ο Φορτούνης θα αναλάβει οργανωτικό ρόλο και στην κορυφή της επίθεσης θα αγωνιστεί ο Ιντέγε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντε Λα Μπέγια, Τσόρι, Πάρντο και Βιάνα. Εκτός είναι οι Ομάρ και Καπίνο.

Απόρησαν και οι παίκτες: Ανάλυση του ΠΑΣ-Άλκμααρ από τον Αύγουστο έκανε ο Μπέντο!

Η συνήθης πρακτική είναι οι προπονητές των ομάδων να αναλύουν στους παίκτες τους τον προσεχή αντίπαλο με τη βοήθεια του βίντεο από πρόσφατους αγώνες τους. Ο Πάουλο Μπέντο, ωστόσο, επέλεξε να αναλύσει στους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού τον ΠΑΣ (εν όψει του αποψινού αγώνα στα Γιάννενα) μέσω βίντεο από ένα ματς που έγινε πριν από τέσσερις μήνες!

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Goal» ο Μπέντο έδειξε το βίντεο με το ΠΑΣ-Άλκμααρ, το οποίο έγινε στις 4 Αυγούστου για το Europa League! Η επιλογή του Πορτογάλου προπονητή προκάλεσε απορίες και στους ίδιους τους παίκτες του Ολυμπιακού, που αναζητούσαν μέσω internet πότε έγινε το συγκεκριμένο ματς.

πηγή: sport-fm.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*