Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Πολιορκία σε Μιλιβόγιεβιτς – Ρέτσο, Ρωσία καλεί Σιόβα – Μένει στον Ολυμπιακό ο Φορτούνης

Πολιορκία σε Μιλιβόγιεβιτς – Ρέτσο, Ρωσία καλεί Σιόβα – Μένει στον Ολυμπιακό ο Φορτούνης

Καυτός Ιανουάριος ενόψει για Ολυμπιακό.

Πολιορκία σε Μιλιβόγιεβιτς – Ρέτσο από ομάδες του εξωτερικού

Δημοσιεύματα στην Αγγλία συνέχιζουν να συνδέουν το όνομα του Λούκα Μιλιβόγιεβιτς με την Λέστερ. Η αγγλική ομάδα σκάναρει την περίπτωσητου Σέρβου μέσου, καθώς ψάχνει ακόμα τον αντικαταστάτη του Ενγκολό Κάντε που κατέληξε το καλοκαίρι στην Τσέλσι. Για την συγκεκριμένη θέση παίζει και το όνομα του Ντίντι της Κλαμπ Μπριζ.

Η Μπάγιερν Μοναχού είναι η νέα ομάδα που κοιτάζει το ταλέντο του 18χρονου Πάνου Ρέτσου. Μετά την Άρσεναλ και οι Βαύαροι φαίνεται πως έχουν στη λίστα τους τον Έλληνα φέρελπι αμυντικό. Υπενθυμίζεται πως ο παίκτης πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό.

Ενδιαφέρον Τέρεκ Γκροζνι για Σιόβα

Στα ράνταρ της Τέρεκ Γκρόζνι ο Δημήτρης Σιόβας. Ο Ελλήνας αμυντικός, ο οποίος ειναι φευγάτος από το καλοκαίρι, φέρεται να έχει πρόταση στα χέρια του από την ρωσική ομάδα.

Μένει στον Ολυμπιακό ο Φορτούνης, παρά το «πρέσινγκ» της Λεβερκούζεν.

Άνθρωπος της Μπάγιερν Λεβερκούζεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα την Πέμπτη, ωστέ να δει από κόντα αγωνιζόμενο τον Κώστα Φορτούνη. Οι Γερμανοί φέρονται να μην έχουν διάθεση να προσφέρουν πάνω από 6-7 εκατομμύρια ευρώ, τη στιγμή που στον Ολυμπιακό δεν θα το συζητούσαν παρά μόνο για τα διπλά (και βάλε). Επιπροσθέτως, ο Φορτούνης δεν δείχνει διάθεση να δοκιμάσει ξανά την τύχη του στη Γερμανία.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*