Home / Μπάσκετ / Euroleague / Παίρνει αντι-Χάκετ ο Ολυμπιακός – Το πρωτό όνομα και… ένα παλιό φλερτ!

Παίρνει αντι-Χάκετ ο Ολυμπιακός – Το πρωτό όνομα και… ένα παλιό φλερτ!

Παραπάνω από δύο μήνες θα μείνει εκτός τελικά ο Ντάνιελ Χάκετ! Επιτακτική ανάγκη η απόκτηση κοντού από τους ερυθρόλευκους. 

Περισσότερο χρόνο από όσο είχε υπολογιστεί θα χρειαστεί ο Ντάνιελ Χάκετ για να επιστρέψει υγιής στα πάρκε. Σύμφωνα με νέα πληροφόρηση, το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού ενήμερωσε τον Γιάννη Σφαιρόπουλου πως οι δύο μήνες… είναι το μίνιμουμ που θα λείψει ο “Ντανιέλο”.

Το πρωτό όνομα που έπεσε στο τραπέζι για αντικαστάτης του Ιταλού είναι του Μπράις Κότον! Του Αμερικανού που μόλις χθες έμεινε ελεύθερος από την Αναντολού Εφές. Ο Αμερικανός γκαρντ, τερμάτισε τη συνεργασία του με την τουρκική ομάδα, λόγω σοβαρού προσωπικού προβλήματος όπως αναφέρει ο σύλλογος της Κωνσταντινούπολης. Πάντως η λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών προβλέπει πρόστιμο σε περίπτωση που υπογράψει  ο παίκτης σε άλλη όμαδα της Ευρωλίγκας.

Δεν αποκλείεται πάντως να υπάρξει αναζωπύρωση του ενδιάφεροντος για τον Τέιλορ Ρότσεστι, ο οποίος είχε απασχολήσει τους “ερυθρόλευκους το καλοκαίρι, αλλά ταιριάζει το στυλ παιχνίδιου με αυτό του Χάκετ. Ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την Λοκομοτίβ Κουμπάν.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*