Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Ναυάγιο στην συνάντηση των «Βig 4» – Στο αέρα το πρωτάθλημα!

Ναυάγιο στην συνάντηση των «Βig 4» – Στο αέρα το πρωτάθλημα!

«Αλαλούμ» στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν κατέστη δυνάτον να κάτσουν στο ιδιό τράπεζι οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Άγνοια για το πότε θα επανακκενηθεί το πρωτάθλημα!

Στο κενό και η δεύτερη (μετά την πρώτη του Σταύρου Κοντονή) απόπειρα να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι οι 4 μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαιρού! Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης προσπάθησε να «κάτσει» στο ίδιο τραπέζι Μελισσανίδη, Μαρινάκη, Σαββίδη και Αλαφούζο, με την προσπάθεια του Κύπριου παράγοντα να μην καρποφορεί, καθώς ήταν αδύνατον να εξασφαλισθεί η παρουσία και των τεσσάρων.

Κάποιοι λένε πως αν η πρόσκληση δεν είχε έρθει από τον επιτετραμμένο της FIFA, αλλά από την ίδια την παγκόσμια ομοσπονδία, ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά και να υπήρξε ανταπόκριση.

Σε ότι έχει να κάνει να κάνει με την επανέναρξη του ελληνικού πρωταθλήματος, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως δεν θα οριστούν παιχνίδια αυτό το Σαββατοκύριακο! Το πιθανοτερο σενάριο είναι να γίνει η επανεκκίνηση του πρωταθλήματος στις 26-27 Νοεμβρίου με τους αγώνες της ενδέκατης (κι όχι της δέκατης) αγωνιστικής. Στον αέρα είναι και η Football League, η οποία αρχίσε έτσι κι άλλιως να ξεκινήσει…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*