Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Διέρρηξαν τα σπίτια των Ιμπάρμπο και Ντομίνγκες!

Διέρρηξαν τα σπίτια των Ιμπάρμπο και Ντομίνγκες!

Κλέφτες “άνοιξαν” τα σπίτι του Βίκτορ Ιμπάρμπο αλλά και του Τσόρι Ντομίνγκες. Αμφότεροι απουσίαζαν…

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Newpost.gr, άγνωστοι μπήκαν εχθες το βράδυ στο σπίτι του Κολομβιανού επιθετικού Βίκτορ Ιμπάρμπο που βρίσκεται στα Πηγαδάκια της Βούλας και του αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο και ρούχα.

Εκείνη την ώρα ο παίκτης του «τριφυλλιού» ήταν με την αποστολή της ομάδας στην Κρήτη για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΦΗ και ενημερώθηκε τηλεφωνικά.

“Άνοιξαν και το σπίτι του Τσόρι Ντομίνγκες”

Διάρρηξη σημειώθηκε στο σπίτι του Τσόρι Ντομίνγκες με τους δράστες να φεύγουν με… λεία χρήματα και άλλα πολύτιμα υπάρχοντα!

Όπως προκύπτει από το αστυνομικό ρεπορτάζ και μεταφέρει το Newsit του άρπαξαν κοσμήματα, χρήματα και ρούχα. Ο Τσόρι με την οικογένειά του απουσίαζαν από το σπίτι. Μόλις γύρισε και είδε τι συνέβη επικοινώνησε με την αστυνομία. Πάντα σύμφωνα με τα όσα μεταφέρονται τρεις διαρρήκτες εισέβαλλαν στη μονοκατοικία του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού στη Βούλα. Γνώριζαν άριστα που υπήρχαν κάμερες κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης και που είναι εγκατεστημένος ο συναγερμός. Φαινόταν δηλαδή σαν να παρακολουθούν το σπίτι. Σε κανένα σημείο της μονοκατοικίας δεν υπήρχαν ίχνη διάρρηξης . Οι δράστες μπήκαν στο σπίτι λίγο μετά τις 21.00 το βράδυ της Δευτέρας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*