Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Γυάλισε… στον Τούντορ ο Σεμπά

Γυάλισε… στον Τούντορ ο Σεμπά

«Γυάλισε» στον Ιγκόρ Τούντορ ο Σεμπά.Η Γαλατάσαραϊ έστειλε σκάουτερ της στο πρόσφατο ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Κέρκυρα στο νησί των «Φαιάκων» για την 27η αγωνιστική της Super League, που είχε αποστολή να κρατήσει σημειώσεις για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, όπως προκύπτει από πηγές από την Τουρκία.
Πάντως, πολλές… συστάσεις δεν χρειάζονται, αφού τον παίκτη έχει προτείνει στη διοίκηση της «Τσιμπόμ», ο τεχνικός της, που τον γνωρίζει καλά από την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα ως προπονητής του ΠΑΟΚ, αν και η περυσινή σεζόν του Σεμπά δεν έχει καμία σχέση με τη φετινή, στην οποία παρουσιάζεται πολύ καλύτερος.

Μάλιστα, φημολογείται ότι έχει γίνει μια πρώτη επαφή ανάμεσα στους δύο συλλόγους, αλλά κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται στην παρούσα φάση από έγκυρη πηγή. Δύσκολα, πάντως, οι Πειραιώτες θα τον παραχωρήσουν αν δεν πέσει… οκταψήφιος αριθμό στο τραπέζι. Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο ΠΑΟΚ έκανε καταγγελία στην FIFA για τη Γαλατάσαραϊ, που δεν κατέθεσε έγκαιρα την πρώτη δόση για τη μεταγραφή του Γκάρι Ροντρίγκες.

Ο Σεμπά έχει 40 συμμετοχές στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, τις οποίες έχει συνδυάσει με επτά γκολ (τα τέσσερα από αυτά στο Europa League), ενώ την περυσινή σεζόν είχε 33 συμμετοχές και τέσσερα γκολ. Ωστόσο, η αισθητή διαφορά που υπάρχει στην απόδοσή του ανάμεσα στις δύο σεζόν δεν μπορεί να φανεί από τους αριθμούς.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*