Home / Χωρίς κατηγορία / Γιατζόγλου: “Είμαι εθνικιστής. Γιατί καπελώνεται το 10% του πληθυσμού;”

Γιατζόγλου: “Είμαι εθνικιστής. Γιατί καπελώνεται το 10% του πληθυσμού;”

Ο Στιβ Γιατζόγλου υπεραμύνθηκε των επιλογών του και της παρουσίας του σε εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής. Η ψήφος του στις προηγούμενες εκλογές, η δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ο Ομπάμα και ο Αντετοκούνμπο.

Στην εκπομπή Βράδυ του Alpha με τον Πέτρο Κωστόπουλο ήταν καλεσμένος ο Στιβ Γιατζόγλου, δηλώνοντας -ευθαρσώς- εθνικιστής! Ο παλαίμαχος αθλητής και νυν προπονητής δεν έκανε ούτε ένα εκατοστό πίσω από τις θέσεις του, υπερασπιζόμενος την επιλογή του να ψηφίζει ό,τι θέλει χωρίς ν’ απολογείται. Χαρακτήρισε ατυχές γεγονός τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, έκανε λόγο για προπαγάνδα και προανήγγειλε την παρουσία του στην εκδήλωση των Χρυσαυγιτών για την επέτειο των Ιμίων!

ΟΙ ΑΤΑΚΕΣ ΤΟΥ:

Ρατσιμός: “Έρχεται σε πολλές μορφές. Υπάρχει και ρατσισμός μαύρων εναντίον λευκών”.

Παρουσία του στην εκδήλωση της Χ.Α: “Ο καθένας έχει το δικαίωμα της επιλογής να πάει όπου θέλει, αρκεί να μην επηρεάζει το νόμο. Από την ημέρα που πήγα έχω χαρακτηριστεί φασίστας, ρατσιστής, ναζί. Και μάλιστα κωλοεθνικιστής. Και του λέω του κόπανου γιατί είναι κόπανος. Εγώ γεννήθηκα εθνικιστής, γεννήθηκα μέσα σε ελληνικό σχολείο, σε ελληνική εκκλησία, σε ελληνικό δρόμο. Μεγάλωσα μέσα στον ελληνισμό. Όταν έβαζα το εθνόσημο στον ώμο, σήμαινε κάτι”.

Δολοφονία Φύσσα: “Το όνομα του Φύσσα είναι λυπηρό που χρησιμοποιείται για πολιτικούς λόγους. Τα δύο παιδιά που σκοτώθηκαν στη Χρυσή Αυγή ξέρεις το όνομά τους; Εκτελέστηκαν. Αυτή η προπαγάνδα που γίνεται για τον Παύλο το Φύσσα, τον Παύλο τον Φύσσα, τον Παύλο φυσικό είναι να μπαίνει στο μυαλό. Φουντούλης, Καπελώνης λέγονταν, τα έκλαψε κι αυτά μια μάνα. Συνήθως στη σημερινή εποχή μια δολοφονία γίνεται με όπλο, όχι με μαχαίρι. Ήταν ένας καβγάς στο δρόμο! Δεν πιστεύω ότι η δολοφονία αυτού του άτυχου ανθρώπου, γιατί κανένας δεν πρέπει να χάνει τη ζωή του για τα πολιτικά. Δεν μ’ ενδιαφέρει από ποιο κόμμα. Δεν πιστεύω ότι ήταν οργανωμένο”.

Πολιτική επιλογή: “Αν με πιάσεις από το λαιμό, δεν θ’ αντιδράσω; Όταν είναι ακραία τα πράγματα, ποια πρέπει να είναι η απάντηση; Με πνίγει η κατάσταση στην Ελλάδα. Το 30% των ανέργων και το 50% κάτω από τα όρια της φτώχειας. Δεν έχω πειστεί από τίποτα, ούτε πιστεύω σε τίποτα. Εγώ στις περασμένες εκλογές ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ, όχι Χρυσή Αυγή. Είμαι ψηφοφόρος του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα έγινα φασίστα, πριν ήμουν καλό παιδί; Δεν καταλαβαίνω το καπέλωμα του 10% του ελληνικού πληθυσμού. Η μάνα μου ήταν Εβραία, δεν μπορώ να είμαι ναζιστής”

Εκλογές στις ΗΠΑ: “Τον Τραμπ τον λατρεύω γιατί θα σώσει την Αμερική. Δεν είναι φιλότουρκος. Η δημοκρατία στην Αμερική σταματάει στα σύνορά της. Από εκεί και πέρα είναι συμφέροντα. Ο Ομπάμα είναι γυαλιστερός. Η ομιλία που έκανε για το χρέος δεν ήταν υποκρισία;”.

Αντετοκούνμπο: “Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι κόσμημα για την Ελλάδα. Είμαι περήφανος για τον Αντετοκούνμπο. Διαφωνούσα ριζικά με τον τρόπο που τον χρησιμοποιούσαν στην Εθνική. Έχει πολλά να δώσει και να τον αξιοποιήσουμε στο μέλλον”.

Αποκλεισμός από τα ΜΜΕ: “Έχω γίνει persona non grata, έχω μπει σε μαύρη λίστα. Θα πάω στην εκδήλωση της Χρυσής Αυγής για τα Ίμια. Απαγορεύεται;”

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*