Home / Άλλα Σπόρ / «Όλες οι ομάδες μπορούν να κατακτήσουν το Κύπελλο»

«Όλες οι ομάδες μπορούν να κατακτήσουν το Κύπελλο»

Παρόντες στην επίσημη συνέντευξη Τύπου του 19ου Final Four του Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών στην Ηγουμενίτσα την Παρασκευή ήταν εκπρόσωποι της ΟΧΕ, των συνδιοργανωτών από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, τον Δήμο Ηγουμενίτσας και, φυσικά, οι προπονητές και οι αρχηγοί των τεσσάρων φιναλίστ.

Αναλυτικά τα όσα ειπώθηκαν:

Γιάννης Καραμπίνας (μέλος ΔΣ ΟΧΕ): «Χρόνια πολλά και καλή χρονιά. Καλώς ήρθατε στην όμορφη Ήπειρο και στην Ηγουμενίτσα. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια, ώστε να φέρουμε το χάντμπολ στην επαρχία και ήταν μια προσπάθεια αρκετών χρόνων που προσπαθήσαμε να υλοποιήσουμε. Θεωρώ πως το 19o Final Four Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών θα είναι το καλύτερο τόσο από πλευράς διοργάνωσης, όσο και από αγωνιστικής ομορφιάς και θα φέρει το χάντμπολ ένα βήμα μπροστά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θωμά Πιτούλη, που είναι και φίλος μου, καθώς και τον Δήμαρχο, Γιάννη Λώλο, για την άριστη φιλοξενία. Όλα τρέχουν πολύ καλά και ελπίζουμε μέχρι το τέλος να φύγουν όλοι ευχαριστημένοι. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες. Να ευχαριστήσω την τοπική ομάδα Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας για την αμέριστη στήριξή της και όλους τους ανθρώπους που μας έχουν βοηθήσει. Η ΟΧΕ έχει φτάσει να κάνει σωματεία σε πολλές πόλεις, έχουμε πλέον στην Ηγουμενίτσα, σύντομα στην Καλαμάτα.

Χθες, είχαμε τουρνουά δημοτικών σχολείων, θα έχουμε αναπτυξιακές δράσεις αύριο και μεθαύριο από σωματεία της Ηγουμενίτσας, των Ιωαννίνων, της Άρτας, της Κέρκυρας, καταλαβαίνετε το βάρος που δίνει η Ομοσπονδία στην ανάπτυξη. Εμείς, από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε για να πάμε όλοι μαζί ένα βήμα μπροστά».

Θωμάς Πιτούλης (Αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας): «Καλώς ήρθατε στην Ηγουμενίτσα. Από την πρώτη στιγμή που η ΟΧΕ μας ζήτησε να οργανώσουμε το Final Four, το «αγκαλιάσαμε» με στόχο να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στις ομάδες και να νικήσει ο καλύτερος.

Βέβαια και μόνο που οι σύλλογοι βρίσκονται στους “4” καλύτερους είναι σημαντικό επίτευγμα. Σας ευχαριστούμε και πάλι. Εύχομαι καλή χρονιά και καλή διαμονή».

Ιωάννης Λώλος (Δήμαρχος Ηγουμενίτσας): «Καλή χρονιά. Με μεγάλη χαρά δεχτήκαμε την πρόταση να διοργανωθεί το Final Four του Κυπέλλου γυναικών χάντμπολ στην πόλη μας. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται ένας τελικός εδώ και εύχομαι να γίνει η αρχή κι άλλων τέτοιων διοργανώσεων. Κάναμε ότι μπορούσαμε για να παρέχουμε όλες τις απαιτήσεις που έχει το πρωτάθλημα και, μαζί με τους συνεργάτες μας, πιστεύω ότι κάναμε το καλύτερο και ελπίζω ότι θα φύγετε όλοι από εδώ ευχαριστημένοι από τισ υποδομές που θα δείτε και θα απολαύσετε.

Καλή διαμονή, να έχουμε μία καλή διοργάνωση, στο πλαίσιο του ευ αγωνίζεσθαι. Ευχόμαστε να νικήσει ο καλύτερος και οι εντυπώσεις σας στο τέλος να είναι οι θετικότερες».

Δέσποινα Ζεϊμπέκογλου (Πρόεδρος ΠΑΚΠΠΟ): «Καλή χρονιά. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι για το event. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε έτοιμοι σε όλα τα επίπεδα. Εύχομαι σε όλους τους αθλητές να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και τους φιλάθλους να απολαύουν τους αγώνες».

Στέλιος Σεϊρεκίδης (προπονητής Αναγέννησης Άρτας): «Να ευχαριστήσουμε την Ηγουμενίτσα και όλους τους συντελεστές. Στο αγωνιστικό σκέλος πιστεύω έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτριές μας θα δώσουν το κάτι παραπάνω για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Βάσω Σκαρά (αρχηγός Αναγέννησης): «Να ευχαριστήσω τους τοπικούς φορείς. Στόχος μας είναι να ξεπεράσουμε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως ο ΠΑΟΚ. Αν και έχουμε δύσκολο έργο, πιστεύω πως μπορούμε να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας. Θα είναι από τα πιο ανταγωνιστικά Final Four που έγιναν ποτέ».

Δημήτρης Πελεκίδης (προπονητής ΠΑΟΚ): «Θα ήθελα να ευχαριστήσω, εκ μέρους του συλλόγου, όλους τους αρμόδιους φορείς της Ηγουμενίτσας και της Περιφερειακής Ενότητας Θεσπρωτίας για τη διοργάνωση αυτού του Final-4. Μακάρι αυτό να είναι η απαρχή της ανάπτυξης του αθλήματος στην περιοχή εδώ, διότι πραγματικά το άθλημά μας το έχει ανάγκη, όχι μόνο στα αστικά κέντρα, αλλά και σε περιοχές που είναι απομακρυσμένες, ώστε να μπορέσουμε να εξελιχθούμε και να κάνουμε το βήμα παραπέρα.

Θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες, να γίνει ένα φανταστικό τουρνουά, χωρίς τραυματισμούς. Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, εμείς αντιμετωπίζουμε την ομάδα της Άρτας, μία ομάδα η οποία έχει πολύ μεγάλη ιστορία στο άθλημα, υπάρχει σεβασμός προς τη συγκεκριμένη ομάδα. Για εμάς, ο στόχος μας είναι ένας, σε αυτό το Final-4 διεκδικούμε το πέμπτο συνεχόμενο Κύπελλο και το έβδομο στην ιστορία μας, αλλά όλα θα ξεκινήσουν αύριο από τον πρώτο ημιτελικό.

Γνωρίζουμε όλοι ότι δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοιου είδους τουρνουά. Αν δεν δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σίγουρα μπορεί να βρεθείς προ εκπλήξεως, γι’ αυτό και είμαστε προετοιμασμένοι στο 100%. Για εμάς, το σημαντικότερο παιχνίδι είναι το αυριανό, θα δώσουμε όλο μας το ‘είναι’ για να πάρουμε την πρόκριση στον τελικό».

Μαρία Χατζηπαρασίδου (αρχηγός ΠΑΟΚ): «Δεν θα πω πολύ διαφορετικά πράγματα από τον προπονητή μου. Θέλω να ευχαριστήσω, με τη σειρά μου, όλους τους αρμόδιους φορείς της διοργάνωσης αυτού του Final-4. Θα ήθελα να πω γι’ αυτό το διήμερο ότι θα είναι ανταγωνιστικό, όλες οι ομάδες να έχουμε την υγεία μας κι ο καλύτερος ας νικήσει».

Γιάννης Ανταλής (τεχνικός ΑΕΚ): «Πρωτίστως, να ευχαριστήσουμε τον Δήμο και την Περιφέρεια, αλλά κι όλους τους φορείς για το Final 4. Συγχαρητήρια, επίσης, σε όλες τις ομάδες που είναι εδώ, γιατί ήθελε τύχη, αλλά προπαντός ικανότητα. Υπάρχουν ομάδες που έχουν ενισχυθεί από την αρχή της σεζόν και όλες προσπάθησαν, με τη σειρά τους, να πάρουν την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Αγωνιστικά, εμείς δεν είμαστε το φαβορί, ωστόσο θα εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα πρόκρισης και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Τέλος, εύχομαι αυτή η γιορτή να τελειώσει και ως γιορτή, χωρίς απρόοπτα με τραυματισμούς και να πάρει το Κύπελλο η καλύτερη ομάδα».

Αναστασία Παναγιωτίδου (αρχηγός ΑΕΚ): «Αρχικά, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Εγώ θέλω να πω ότι πραγματικά είναι μια ιστορική στιγμή για την ομάδα της ΑΕΚ. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν έχουμε κάτι να χάσουμε, παρά μόνο να κερδίσουμε. Στο τέλος της διοργάνωσης, θέλω να είναι μια ωραία διαφήμιση για το άθλημα για το άθλημα και να ανέβει επίπεδο».

Σάσα Ζιβούλοβιτς (προπονητής ΟΦΝ Ιωνίας): «Να ευχαριστήσω για τη φιλοξενία όλους τους φορείς. Είναι τέσσερις ομάδες με ίδιο στόχο και αρκετά δυνατές σε σχέση με πέρυσι. Θέλουμε να είμαστε υγιείς και σε καλή κατάσταση. Η Ν. Ιωνία έχει πάντα υψηλούς στόχους, κάτι που θα κάνουμε και σ’ αυτό το Final Four. Καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες».

Μάγδα Κεπεσίδου (αρχηγός ΟΦΝ Ιωνίας): «Είμαστε πιστές στις παραδόσεις και παρούσες σε ένα ακόμα ένα Final Four και χαίρομαι ιδιαίτερα, γιατί και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ είναι ενισχυμένοι σε σχέση με πέρυσι και θα ευχαριστηθούμε όλοι αρκετά αυτούς τους αγώνες. Καλή επιτυχία σε όλους και δεν χρειάζεται να πω χωρίς τραυματισμούς, γιατί είμαστε πολύ καλά προπονημένες και όλα θα πάνε καλά».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*