Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / ΑΕΚ / Όλα δείχνουν αυλαία χωρίς μεταγραφή για ΑΕΚ

Όλα δείχνουν αυλαία χωρίς μεταγραφή για ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να βρει σημείο επαφής στο οικονομικό με τον Κάιλ Λάφερτι και πλέον, μόνο αν βρεθεί μια σούπερ εξαιρετική περίπτωση ελεύθερου φορ, θα κινηθεί για την απόκτηση του.

Άδοξο τέλος, φαίνεται πως θα έχει το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου για την ΑΕΚ. Από τη μία, στις περιπτώσεις που έκανε κρούση η «Ένωση», οι απαιτήσεις των ποδοσφαιριστών ήταν μεγάλες, από την άλλη ορισμένες άλλες φθηνότερες απορρίφθηκαν, μιας και η τεχνική ηγεσία θεωρεί πως θα ήταν άσκοπο, ν’ αποκτηθεί ποδοσφαιριστής που δεν θα έκανε την διαφορά.

Του Κώστα Μιαούλη

Στην περίπτωση του Φακούντο Φερέιρα, απαγορευτικό ήταν τόσο το κασέ του ποδοσφαιριστή, ενώ η Σαχτάρ Ντόνετσκ, δεν έδειξε καμία διάθεση να καλύψει μέρος του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, για να διευκολυνθεί η μεταγραφή.

Για την περίπτωση του Λάφερτι, ακόμα και μέχρι την έσχατη στιγμή, δεν φαινόταν να μπορεί να βρεθεί κάποιο σημάδι για συμφωνία, από τη στιγμή που η προσφορά της «Ένωσης» ήταν σε χαμηλά οικονομικά επίπεδα, με δεδομένο πως ο Βορειοϊρλανδός ζητούσε σχεδόν τα διπλάσια χρήματα. Οπότε και η δική του περίπτωση ναυάγησε. Στο κασέ του παίκτη, φαίνεται πως «κόλλησε» και η περίπτωση του Ντέβιτς, μιας και ο Ουκρανός είχε υψηλές απαιτήσεις επίσης.

Για την ΑΕΚ απέμενε η περίπτωση του Ούτσε, πλην όμως ο Τραϊανός Δέλλας, θεωρεί πως αν δεν πρόκειται για ποδοσφαιριστή που θα δώσει το κάτι παραπάνω σε ποιότητα, δεν ήταν σκόπιμο να γίνει κάποια προσθήκη. Ο Έλληνας τεχνικός πιστεύει πολύ στον Τζεμπούρ και θα στηρίξει ξανά την επιθετική του γραμμή, στον Γαλλοαλγερινό όταν αυτός επιστρέψει. Από τη στιγμή που ο Ούτσε, βρίσκεται εκτός ρυθμού και σίγουρα θα χρειαζόταν ένα μεγάλο διάστημα, μέχρι να είναι έτοιμος. Γι’ αυτό άλλωστε δεν προχώρησε η ΑΕΚ και στην περίπτωση του Γιακούμπου Αγιεγκμπένι. Ο Δέλλας προτιμά, να μην προχωρήσει σε κάποια προσθήκη, αν δεν πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση.

Με αυτά τα δεδομένα η ΑΕΚ, δεν πρόκειται να προχωρήσει σε άλλη μεταγραφική κίνηση, εκτός και αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό, από τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές, μέχρι τις 10 του Σεπτέμβρη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*