Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Χωρίς απουσίες εναντίον του Παναιτωλικού η ΑΕΚ

Χωρίς απουσίες εναντίον του Παναιτωλικού η ΑΕΚ

Αθήνα
Με όλα τα βέλη στη φαρέτρα, προετοιμάζει την ΑΕΚ ο Γκας Πογέτ για την αναμέτρηση της Κυριακής (15:00) με τον Παναιτωλικό.

Ο Ουρουγουανός προπονητής καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς να αντιμετωπίζει το παραμικρό πρόβλημα κι έτσι αποφάσισε να ανακοίνωση αποστολή αύριο, μετά το τέλος της πρωινής (10:30) προπόνησης.

Το μόνο σίγουρο σε σύγκριση με τον αγώνα της Κομοτηνής και τη νίκη (2-1) επί του Πανθρακικού, είναι ότι ο Ντίντακ Βίλα επιστρέφει στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Αρη Σοϊλέδη.

Από εκεί και πέρα τα σενάρια που απεργάζεται ο Πογέτ είναι αρκετά, με πιθανή τη χρησιμοποίηση του Τζεμπούρ στο αρχικό σχήμα, για πρώτη φορά μετά την πρεμιέρα της Super League.

H AEK «πονάει» στη θέση του σέντερ φορ και το κενό αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμφανές, στις περιπτώσεις που ο -κατά συνθήκη «φουνταριστός»- Χρήστος Αραβίδης, δεν βρίσκεται σε καλή ημέρα. Αυτό ακριβώς συνέβη στην Κομοτηνή και ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο η ΑΕΚ δεν δημιούργησε ευκαιρίες και δεν είχε ταχύτητα στην επίθεση.

Το ματς θεωρείται υψηλής δυσκολίας για τον Πογέτ, αφού κύρια αρετή του Πανθρακικού είναι οι αντεπιθέσεις. Εκεί «χτύπησε» τον ΠΑΟΚ στην προηγούμενη αγωνιστική και από καθαρή ατυχία δεν σκόραρε (0-0) στην Τούμπα.

Στην αντιμετώπιση τέτοιων καταστάσεων η ΑΕΚ παρουσιάζεται προβληματική στο ΟΑΚΑ, κάτι που «πλήρωσε» στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*