Home / Ποδόσφαιρο / Bundesliga / “Χτυπάει” Μπάκα η Μπάγερν!

“Χτυπάει” Μπάκα η Μπάγερν!

Ο Κάρλος Μπάκα αρέσει στον Κάρλο Αντσελότι και η Μπάγερν στέλνει εκπροσώπους της στην Ιταλία για να συζητήσουν με τη Μίλαν το ενδεχόμενο απόκτησής του. Θέλει τουλάχιστον 35.000.000 ευρώ ο Γκαλιάνι.

Η Μπάγερν Μονάχου έβαλε στο στόχαστρό της τον Κάρλος Μπάκα. Όπως αποκαλύπτουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο επόμενος τεχνικός της Κάρλο Αντσελότι (θα διαδεχτεί τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της από την 1η Ιουλίου) έχει ζητήσει από τους ανθρώπους του βαυαρικού συλλόγου ενίσχυση στη γραμμή κρούσης και ένας από τους παίκτες που βρίσκονται πολύ ψηλά στη μεταγραφικής του λίστα είναι ο άσος της Μίλαν.

Μάλιστα άνθρωποι της Μπάγερν ετοιμάζουν ταξίδι στην Ιταλία προκειμένου να έχουν επαφές με τους ομολόγους τους της Μίλαν και να δουν κατά πόσο είναι γόνιμο το έδαφος για να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις για την μεταγραφή του παίκτη.

Τα ίδια δημοσιεύματα εκτιμούν πως από τη στιγμή που οι “ροσονέρι” δαπάνησαν το καλοκαίρι του 2015 το ποσό των 30.000.000 ευρώ για να τον πάρουν από την Σεβίλλη, ο Γκαλιάνι θα ζητήσει τουλάχιστον 35.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Σημειώνεται πως ο 28χρονος Κολομβιανός φορ μοιράζεται αυτή τη στιγμή τη 2η θέση του πίνακα των σκόρερ της Serie A με τον Πάουλο Ντιμπάλα (14 γκολ), με τον Κάρλο Αντσελότι να είναι μάλιστα εκείνος που το περασμένο καλοκαίρι είχε προτείνει στη Μίλαν να κινηθεί για την απόκτησή του.

πηγή : Sport24.gr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*