Home / Άλλα Σπόρ / Χρήστου: «Θέλω βάθρο, με μια κούρσα όπως σήμερα θα το καταφέρω»

Χρήστου: «Θέλω βάθρο, με μια κούρσα όπως σήμερα θα το καταφέρω»

Ο Απόστολος Χρήστου… κλείνει το μάτι σε μια θέση στο βάθρου του Παγκοσμίου πρωταθλήματος, τερματίζοντας με τον καλύτερο χρόνο στα ημιτελικά των 100μ. ύπτιο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μιλώντας στην ΕΡΤ μετά την απίθανη κούρσα του, τόνισε πως δεν περίμενε τον τρομερό χρόνο και τα ρεκόρ που συνόδευσαν την πρόκρισή του:

«Δεν περίμενα τίποτα από αυτά. Ο μόνος στόχος ήταν να βρεθώ αύριο στον τελικό. Η κούρσα αποδείχτηκε απίστευτη. Κολύμπησα πολύ γρήγορα, δεν το πιστεύω ακόμα. Ένιωθα πολύ καλά, ανυπομονώ για τον τελικό αύριο, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για τις οδηγίες που είχε από τον προπονητή του, σχολίασε: «Μου είπε να κάνω κούρσα παρόμοια με το πρωί, να περάσω εύκολα και να ανέβω στο δεύτερο μισό που ήταν το πιο κρίσιμο. Ήταν αυτό που χρειάστηκε, όπως φάνηκε. Μου δίνει μεγάλη ώθηση, είναι απίστευτο. Κατέβασα πολύ τον χρόνο μου».

Όσο για τις βλέψεις του στον τελικό, είπε: «Είμαι στον τελικό με τον πρώτο χρόνο. Με την επίδοση σήμερα θέλω το βάθρο, δεν μπορώ να το κρύψω. Η επίδοση ήταν πολύ καλά, αν κάνω μια κούρσα σαν τη σημερινό θα τα καταφέρω».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*