Home / Μπάσκετ / Euroleague / Χεζόνια: «Με προσέγγισε ο Παναθηναϊκός, αλλά ήταν πολύ αργά»

Χεζόνια: «Με προσέγγισε ο Παναθηναϊκός, αλλά ήταν πολύ αργά»

Την αποκάλυψη πως ο Παναθηναϊκός αλλά και η Παρτιζάν τον προσέγγισαν το καλοκαίρι, όταν είχε όμως ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ, έκανε ο Μάριο Χεζόνια μιλώντας στο Basketnews.com.

«Με προσέγγισαν, αλλά ήταν πολύ αργά. Είμαστε σε συνεχή επαφή με τον Παναθηναϊκό. μιλάμε συνέχεια, άσχετα αν είμαι εκεί ή όχι (γέλια). Όταν επικοινώνησαν μαζί μου, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Ήταν ατυχές», τόνισε ο Κροάτης γκαρντ/φόργουορντ.

Όσο για το λόγο που άργησε να ανακοινωθεί από τη Ρεάλ; «Χρειάστηκε όντως λίγος χρόνος για να με ανακοινώσουν, αλλά ήταν μια απλή τυπική διαδικασία. Μην ακούτε αυτές τις φήμες στο Twitter. Έλαβα πολλά μηνύματα από οπαδούς του Παναθηναϊκού και της Παρτιζάν. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την προσέγγιση. Ήταν ένα τρελό καλοκαίρι, αλλά όλα είχαν κανονιστεί από πριν. Τώρα νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κερδίσουμε. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος μου, όπου πάω. Έδειξα τι μπορώ να κάνω. Στον Παναθηναϊκό δεν ήμουν ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη. Ήταν τρεις γρήγοροι μήνες για μένα. Νομίζω ότι ταιριάζω στη Μαδρίτη και μου ταιριάζουν επίσης. Ήταν πολύ εύκολο».

Visit source site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*