Home / Ποδόσφαιρο / Super League 1 / Φρένο στην αήττητη εκτός έδρας πορεία της Βέροιας έβαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Φρένο στην αήττητη εκτός έδρας πορεία της Βέροιας έβαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα

Εθεσε τους δικούς του κανόνες στους Ζωσιμάδες και επιβλήθηκε 2-0, με γκολ των Μανιά (10’) και Τζημόπουλου (84’).

Η Βέροια ταξίδεψε στους Ζωσιμάδες αήττητη στα εκτός έδρας ματς, όμως ο ΠΑΣ Γιάννινα της έβαλε «στοπ», επιβλήθηκε 2-0 και διατήρησε την δική του απίθανη πορεία στα εντός έδρας παιχνίδια.

Ο Μανιάς στο δέκατο μόλις λεπτό του ματς άνοιξε το σκορ στο 10’, με την Βέροια να ψάχνει δυναμικά αντίδραση κυρίως με τον Ναζλίδη. Η κεφαλιά του Τζημόπουλου στο 84’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Βέροια, αφού ο Γιαννούλης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ένα λεπτό πριν το δεύτερο γκολ.
Το ματς:
Δεν έλειψε η όρεξη απ’ τους παίκτες των δύο ομάδων. Μπήκαν δυνατά και προσπάθησαν να επιβάλουν τον ρυθμό τους απ’ τα πρώτα λεπτά. Μετά από ένα… συνεχές πάνω-κάτω, στο οποίο κυριάρχησε σε κατοχή η Βέροια, ο ΠΑΣ της έκανε το πρώτο βήμα και άνοιξε το σκορ.

Ο πρώτος του σκόρερ, ο Μανιάς, βγήκε στο τετ α τετ με τον Λόπεζ και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο δέκατο λεπτό του παιχνιδιού.

Οι φιλοξενούμενοι έψαξαν απαντήσεις κυρίως με τον Ναζλίδη, ο οποίος είχε αμέσως δύο καλές ευκαιρίες (στο 12’ με κεφαλιά και στο 18’ με σουτ), όμως στην πρώτη περίπτωση η μπάλα πέρασε άουτ, ενώ στην δεύτερη ο Βελλίδης επενέβη σωτήρια.

Η Βέροια συνέχισε να είναι πιο δραστήρια κυνηγώντας την ισοφάριση και παρότι ο ρυθμός του ματς μετά το ημίωρο έπεσε, συνέχισε να απειλεί την εστία του Βελλίδη, με μεγαλύτερη ευκαιρία το σουτ του Μαγέφσκι στο 36’ που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε κάπως αδιάφορα, με τις δύο ομάδες να ψάχνονται για αρκετή ώρα, όμως ο ΠΑΣ και πάλι έδωσε ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Αρχικά στο 61’ με την κεφαλιά του Τζημόπουλου να περνάει λίγο άουτ, ενώ απ’ το 63’ μέχρι το 66’ ο Λόπεζ απομάκρυνε τρεις προσπάθειες του Μανιά.

Η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία, πάντως, ήταν της Βέροιας. Ο Κόλα έκανε το σουτ που απομάκρυνε ο Βελλίδης, όμως ο Μαγέφσκι στην επαναφορά δεν κατάφερε να σκοράρει σε σχεδόν άδεια εστία. Στο 80’ απείλησε ξανά ο Ναζλίδης με σουτ που πέρασε άουτ, όμως δύο λεπτά αργότερα έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Γιαννούλη με δεύτερη κίτρινη.

Στην εκτέλεση του φάουλ απ’ τον Ακόστα ο ΠΑΣ δεν έχασε την ευκαιρία και με κεφαλιά του Τζημόπουλου διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*