Home / Μπάσκετ / Euroleague / «Φρένο» στα σενάρια επιστροφής στη Λίβερπουλ έβαλε ο Τζέραρντ

«Φρένο» στα σενάρια επιστροφής στη Λίβερπουλ έβαλε ο Τζέραρντ

Αθήνα
«Φρένο» στις φήμες για επιστροφή του στην Ευρώπη, όσο το MLS έχει διακοπή, έβαλε ο Στίβεν Τζέραρντ, ο οποίος στα πλαίσια συνέντευξης του στο δίκτυο «Eurosport» είπε πως δεν θα επιστρέψει στη «γηραιά ήπειρο» ούτε για τη Λίβερπουλ ούτε για κανέναν άλλον σύλλογο.

Όλα ξεκίνησαν μετά από αποκλειστικό δημοσίευμα της «Indipendent» που ανέφερε πως ο Κλοπ είχε μιλήσει με τον πρώην αρχηγό της Λίβερπουλ για να επιστρέψει στους «κόκκινους» μέχρι τον Ιανουάριο όπου και θα άρχιζαν και πάλι οι υποχρεώσεις του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι.

Αυτό όμως είναι κάτι που δεν θα συμβεί, αφού όπως δήλωσε: «Χρειάζομαι λίγη ξεκούραση επειδή με περιμένει μία πολύ μεγάλη σεζόν τη νέα χρόνια και είναι σημαντικό να επιστρέψω δυνατός, ξεκούραστος και έτοιμος», για να ολοκληρώσει: «Δεν θα επιστρέψω στην Ευρώπη παίζοντας ως δανεικός σε κάποια ομάδα».

Στη συνέντευξη φυσικά δεν μπορούσε να μην μιλήσει για την ομάδα που λάτρεψε και λατρεύτηκε, τη Λίβερπουλ.

Συγκεκριμένα εξέφρασε το παράπονο του για τον μοναδικό τίτλο που του λείπει, αυτόν του πρωταθλήματος που δεν κατέκτησε ποτέ με την ομάδα του Μέρσισαϊντ, ενώ κλείνοντας είπε με ειλικρίνεια: «Μου λείπει να είμαι ο Στίβεν Τζέραρντ, ο αρχηγός της Λίβερπουλ, ο αρχηγός της εθνικής Αγγλίας».
Newsroom ΔΟΛ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*